Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kuriózně zaparkovaná auta: Řidiči to zapíchli na tramvajových kolejích! V Praze i Ostravě

Řidič v Praze a řidička v Ostravě patrně v opilosti zaparkovali svá auta na tramvajových kolejích
Řidič v Praze a řidička v Ostravě patrně v opilosti zaparkovali svá auta na tramvajových kolejích  (Autor: Facebook - Policejní týdeník)
Autor: simao - 
15. září 2013
22:16

Hned ve dva podobné kuriózní případy řešili o víkendu čeští policisté na různých koncích republiky - v Praze i Ostravě se jednalo o osobní auto zaparkované na tramvajových kolejích a opilého řidiče. Alkohol zkrátka za volant nepatří. Pražský případ je však specifický. Řidiči je obtížné dokázat, že auto na koleje odvezl právě on!

V Praze na Olšanské skončilo luxusní Audi na kolejích, jenže nikdo neví jak. Že ho tam odvezl řidič, který nadýchal 2,8 promile, je pouze policií nepotvrzenou domněnkou. Řidiče za volantem totiž nikdo neviděl, městská kamera ho zachytila až v momentě, kdy vylézal z auta dveřmi u spolujezdce! Že zajel autem do kolejiště mu tak patrně nikdo nedokáže, upozornila TV Nova. Pokud ho tedy o kus dál nenatočila kamera, jak sám řídí... A právě proto patrně policie zkoumá záznamy z dalších bezpečnostních kamer.

Alkohol přitom hrál svou roli i v dalším kuriózním případu parkování na tramvajovém pásu. Ve Výškovické ulici v Ostravě prý vypečení kamarádi, oba se soudně nařízeným zákazem řízení, učili opilou dívky řídit. I ona "zapíchla" auto, tentokrát starší Felicii Combi, do kolejiště. A nebo to na ní některý z kamarádů kvůli svému zákazu hodil? Ať tak, či tak, alkohol za volant zkrátka nepatří.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi