Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Mojsejové se v base přitížilo: Kvůli zdraví nedorazila k soudu!

Autor: shp - 
9. září 2013
16:03

Slovenská podnikatelka a hvězda reality show Nora Mojsejová (54) dnes nedorazila k soudu, který měl projednávat její obvinění z daňových podvodů. Ve vazební věznici se jí totiž vážně přitížilo.

Mojsejová skončila ve vazební věznici poté, co byla obviněna z neoprávněného odečítání DPH ve výši 825 tisíc korun a z dalších daňových podvodů. Protože k soudu dnes nedorazil ani ona, ani klíčová svědkyně, bylo stání odloženo až na říjen.

Její zdravotní stav se prudce zhoršil

Mojsejová je ve vazbě od minulého týdne. Podle její obhájkyně se jí dnes udělalo velmi špatně a její zdravotní stav se prudce zhoršil. Jaké zdravotní potíže podnikatelku trápí, však neprozradila.

Stížnost proti vazbě

Obhájkyně Mojsejové již podala stížnost proti vazbě. Soud do ní podnikatelku umístil, protože se obával, že bude na svobodě mařit vyšetřování a že by mohla ovlivňovat svědky. O stížnosti rozhodne košický soud.

safinka59 ( 3. října 2013 19:37 )

Lidi, haló, vzpamatujte se ! Krom toho, že p. Mojsejové zatím nikdy nic neprokázali, proč používat vulgárnosti a urážet. Znáte ji ? Já ne, ale hnusí se mi pomluvy, drby a závist

honzina ( 10. září 2013 06:51 )

Jo na každou s.v.i.n.i se voda vaří, na někoho dřív na někoho později. Dobře jí tak mrše zlodějský. Každýmu co mu patří!!!!!

alex0800 ( 10. září 2013 06:49 )

Ještě, že to nebyl Míra Kalousek.. Tomu by se tak přitížilo, že by ho museli křísit A za kolik to má Nora? Pár míčů? Mirek je lepší, ten už se pohybuje ve stovkách miliard ;--) Pročpak asi ten náš stát je tak do*ebaný, když ho rozkrádal z vrchní pozice, kámošům odpouštěl daně atd? Proberme se.. Když jsme měli za ministra financí satanistu, copak jsme asi tak mohli čekat? To víte, KDU-ČSL jsou stejní křesťani jako každý zednář či jiný satanista ;-) Poznejme své Papenheimské ;-)

korejs ( 9. září 2013 19:34 )

To je dobře,že se ji přitížilo...ještě aby se ji tam líbilo

sores ( 9. září 2013 19:29 )

Ošklivá byla vždycky, teď je ale super ošklivá v té barvě vlasů a co to má s pusou proboha, otřesná,brrr.

Zobrazit celou diskusi