Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nový job pro expremiéra Nečase: Bude mít konečně na hypotéku i Nagyovou?

Nečas se uchází o novou práci. Možná konečně bude mít na hypotéku i výživné své milenky Nagyové.
Nečas se uchází o novou práci. Možná konečně bude mít na hypotéku i výživné své milenky Nagyové.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: sch, ČTK - 
5. září 2013
16:32

Pekelná etuda na vládě, rozvod a náročná milenka. Tyhle faktory a možná i nějaké další, vysávají expremiéra Petra Nečase. Finančně. Z poslanecké výplaty mu po zaplacení výživného a hypotéky příliš nezbude. Možná se mu ale blýská na lepší časy, uchází se totiž o novou práci!

"Petr Nečas by měl začít spolupracovat v rámci Centra transatlantických vztahů, což je jedno z našich odborných center, které se zabývá zejména bezpečnostními, ale třeba i ekonomickými vztahy mezi Evropou a Spojenými státy a pozicí České republiky," řekl webu Lidovky.cz prorektor pro rozvoj CEVRO Institutu Ladislav Mrklas.

Nečas rezignoval na funkce předsedy vlády i ODS v polovině června v souvislosti s aférou jeho blízké spolupracovnice a partnerky Jany Nagyové.

CEVRO Institut je soukromá vysoká škola v Praze, která vznikla v roce 2006. Jejím zakladatelem je občanské sdružení CEVRO - Liberálně-konzervativní akademie. Předsedou její správní rady je někdejší dlouholetý místopředseda ODS Ivan Langer.

cabogaj ( 13. září 2013 14:43 )

Zastává se své matky!! Kope kolem sebe klisna, co v ČEEZZu také dře jak stará kobyla. Však se podívejte, kolik času tráví v pracovní době v diskuzích plesku. Občas bojuje i mimo pracovní dobu.

1917 ( 11. září 2013 22:26 )

Tato modrá sebranka je jako manelinka bramborová a platí na ni jedině DDT.Co si má myslet obyčejný občan když slyší jména jako Langer,Nečas,Benda,Topolánek,Dalík,Langer,Bém a zástup dalších šmejdů?

8bc5 ( 11. září 2013 19:14 )

Škola co vyprodukuje rychlokvašky.Uvedenou školu taky abslvovala Kočí a mám dojem,že i Klasnová i Nečasova pečovatelka Nagyová.

zdrclamrdka ( 6. září 2013 17:48 )

máš recht, je to hňup

enriko ( 6. září 2013 13:21 )

Bavíme se o tom co vystudoval, ne co dělá.

Zobrazit celou diskusi