Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Policie dopadla úchyla! Znásilnil holčičku (9), vrhl se i na další dvě (8 a 13 let)

Policie dopadla sexuálního devianta, který se sápal na bezbranné holčičky (ilustrační foto)
Policie dopadla sexuálního devianta, který se sápal na bezbranné holčičky (ilustrační foto)  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: simao, ČTK - 
5. září 2013
10:58

Znásilnil devítiletou dívku a kromě toho je podezřelý z obtěžování a pokusů o znásilnění dalších dvou holčiček (8 a 13 let). Nebezpečného úchyla z Brněnska však naštěstí již dopadla policie. Ovšem dala si na čas. První útok se odehrál přitom již v roce 2006. a k dopadení pachatele dopomohla náhoda.

Znásilnění devítileté dívenky se odehrálo v květnu 2009, kdy ji sexuální deviant na Znojemsku vlákal do svého auta, odvezl ji za obec a tam ji podle vyšetřovacího spisu znásilnil. Na místě byly sice zajištěny různé biologické stopy, k odhalení pachatele to však v té době nevedlo.

Jenže nakonec byla policie přece jenom úspěšná. Vyšetřování dovedlo muže zákona k pachateli nedávno. Policie dopadla devětadvacetiletého muže z Brněnska. Je podezřelý i z dalších dvou zločinů - pokusu o znásilnění třináctileté školačky na Znojemsku v roce 2006 a osmiletého děvčátka na Brněnsku v roce 2010, jak pro ČTK dnes uvedl kriminalista Vlastimil Jandera, který se kauzou zabývá.

"Třináctiletou školačku zachránil její pes, se kterým byla venku a který útočníka pokousal do nohy," dodal Jandera. Devítileté dívence z Brna se pak podařilo utéct, svěřila se rodičům, ale ani intenzivní pátrání nevedlo k úchylovu dopadení. A tak nakonec pomohla náhoda.

Policie prošetřovala na Znojemsku loupež a lidem, kteří se pohybovali kolem místa činu, odebrala stěry ze sliznice. Testy DNA pak prokázaly, že jedním z prověřovaných je i dlouho hledaný deviant, který nyní skončil ve vazbě a hrozí mu až 15 let vězení! "Možná toho má na svědomí ještě více, to přesně nevíme. O tom, zda trpí duševní či sexuální poruchou, by nám měly říci více posudky, které budou teprve vypracovány," upozornil kriminalista.

zirafa ( 5. září 2013 21:06 )

marmaris: tak to je hnus!!!!! přečetla jsem zběžně ten jejich plátek, lidi, to snad není možný!! Kur*va, ať s tím jdou k doktorovi, berou prášky, ale ať se neprezentují jako chudáci co si se sebou neví rady!!! za chvíli budou ulicemi pochodovat zoofilové, nekrofilové, sadisti a jiní "chudáčkové", kteří se narodili jiní a přeci se kvůli tomu nebudou omezovat a schovávat!!! Oni taky chtějí mít právo na to, aby na ně společnost nekoukala skz prsty!!! bliju!!

zirafa ( 5. září 2013 20:54 )

fortin: a teď chodíš za talíř gulášovky, viď!

zirafa ( 5. září 2013 20:53 )

fortin: jo, na takových úchylácích bych se vyřádila!

zelena.karkulka ( 5. září 2013 20:16 )

Máš pravdu,u nás se o tom nepíše-v Německu už v některých státech uzákonili pěkný prasárny a sem to přijde tak do 2let. Pracují na na rozkladu tradiční rodiny.

marmaris ( 5. září 2013 14:28 )

A tenhle uchyl, jak stoji v nadpise, urcite take hrde kracel ve skupine hrdych pedofilu na Prague Pride s podporou a schvalenim prazskeho primatora. A spolu s nimi take velvyslanec USA v Praze, ktery je clenem sdruzeni pedofilu, kteri tvrdi, ze nejsou nemocni, ale maji jen jinou sexualni orientaci a hrde bojuji za uznani svych prav jako je pedofilni casopis, kreslene pedoporno, usiluji o uzakoneni snizeni ochrany nezletilych na 11 let a mnoho dalsich hnusaren. Na svoji propagaci a prosazovani svych cilu dostavaji dotace, nevim od koho, ale asi to bude eueueu. Dotovana pedofilni akce se jmenuje nejenhomo a pod timto nazvem se da najit i jejich oficialni server jeste s dodatkem cz. Jen si vazeni poctete, co za hruzu se na nas chysta. Budete se divit i usima a pak se z toho malem poblijete jako ja. Tyto informace byly pekne zameteny pod koberec, jenom na slovenskem serveru o tom byla zprava. To je vsecko. Asi to brzo smaznou.

Zobrazit celou diskusi