Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Od vaginy na ministerstvo: Zařídil Fico teplý flek i sestře své sekretářky?

Autor: Čas.sk, sch - 
4. září 2013
19:25

Zaměstnanecké benefity na slovenském úřadu jsou asi velmi podobné těm našim. Sestra Ficovy sekretářky totiž poměrně rapidně změřila pracovní obor. Od vagíny se dostala až na ministerstvo, kde jí flek nejspíš zařídila přes svého šéfa právě její sestra.

Před týdnem se objevily fotografie, na kterých se ženatý premiér Robert Fico líbá v autě se svojí sekretářkou Janou Halászovou. A nyní se stává slavnou i její sestra Andrea, která podle serveru Čas.sk získala místo na ministerstvu.

Teprve sedmadvacetiletá sexy brunetka Jana si přišla na velice hezké místo. Vozí se v luxusních vozech, bydlí v bratislavské novostavbě a to za podivných okolností. Podle všeho pracuje jako asistentka v Úřadu vlády, je dost dobře možné, že ji tam protlačil právě Fico.

A ke stejně teplému fleku přišla i její sestra Andrea. Z divadla, kde hrála třeba v kontroverzní hře Vagina monology, se dostala taktéž na ministerstvo do komunikačního odboru. Platy obou sester nikdo, nejspíš z pochopitelných důvodů, nechce zveřejnit.

itartas ( 9. září 2013 14:02 )

Já nejsem Slovenka, ale musím říci, že Fico je další na řadě do kterého se pustí proamerická propaganda, protože on pochopil, že slepá prozápadní politika je cesta do pekla a obnovil vztahy se svými sousedy. Je mi úplně jedno s kým se líbá v páře v lázních, je mi úplně u pr-dele, jaký flek dal své sestře. Mně zajímá, jakou dělá politiku a tu dělá dobrou! To by mělo zajímat každého rozumného člověka.

zirafa ( 5. září 2013 00:05 )

ale tak robertka taky můžou vzít do party, ať jsou do párů!

kacota ( 4. září 2013 23:09 )

ešte dobre že ne jana- robertko-andrea

japos22 ( 4. září 2013 21:37 )

Hravé nadpisy po způsobu Blesku možná nejsou tak okouzlující, jak si autoři myslí

zirafa ( 4. září 2013 20:43 )

sendvič po slovensku: Jana Robert Andrea

Zobrazit celou diskusi