Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Svérázná veselka: Exekutoři při obřadu zabavili ženicha!

Exekutoři odvedli ženicha přímo ze svatby - ilustrační foto
Exekutoři odvedli ženicha přímo ze svatby - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
4. září 2013
16:42

Nezaplatil účty za bydlení, tak ho exekutoři prostě zabavili. Co na tom, že byl právě uprostřed skládání svatebního slibu. Že něco takového není možné? V Rusku je možné všechno….

Dotyčný, nejmenovaný muž dlužil své obci přibližně 130.000 rublů (asi 75.000 Kč) na nezaplacených účtech za bydlení, ale místo uposlechnutí soudního verdiktu zmizel v tajze, kde se živil lovem zvěře a ryb. Exekutorům nezbylo než využít jedinečnou příležitost, jak dlužníka přistihnout a "zmáčknout": na jeho vlastní svatbě.

"Exekutoři trpělivě počkali, než novomanželé podepíší oddací list, a vzápětí ženicha odvezli. Nekladl odpor," poznamenal exekutorský web.

Ženich se ze spárů exekutorů dostal sám tím, že ihned vyklidil byt a odevzdal klíče. Do hodiny byl zase zpátky u své choti a dalších svatebčanů. Co na to říkala novomanželka, exekutoři asi raději nezveřejnili.

Svého druhu kuriózní úlovek si nedávno připsali i exekutoři v Kirovu na severozápadě Ruska. Nemajetnému dlužníkovi zabavili poslední cennosti: snubní prsten, náramkové hodinky a portrét premiéra Dmitrije Medveděva. Ale portrét prezidenta Vladimira Putina si zkonfiskovat netroufli.

siroky11 ( 4. září 2013 18:03 )

"V Rusku je možné všechno….???!" A u nás NE??? Piště raději co si ta exekutorská mafie dovolujhe u nás a nečumte do Ruska! Jakou částku dluží dlužník a jakou částku ti mafiáni vydírají!!! To by bylo zajímavější čtení!

zaviracispendlik ( 4. září 2013 17:15 )

tohle měli udělat nám

andreslawicky ( 4. září 2013 17:13 )

Po revoluci když dlužník dlužil dostal pár dní na zaplacení když nezaplatil tak si šel zaplavat někteří v sudech na dlužníky platí jen tvrdá ruka

andreslawicky ( 4. září 2013 17:11 )

O trestu pro dlužníka by měl rozhodovat věřitel to znamená nejsi schopen platit tak dostaneš sto ran karabáčem a každý by viděl ty výsledky jak by najednou dlužník platil

andreslawicky ( 4. září 2013 17:09 )

Snad to lůza čte tady ještě exekutoři jsou slušní

Zobrazit celou diskusi