Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Drsná pomsta za kritiku: Nelíbilo se jí v michelinské restauraci, přišla o hlavu

Food kritička přišla kvůli své kritice o hlavu. Naštěstí jen na nejapné koláži
Food kritička přišla kvůli své kritice o hlavu. Naštěstí jen na nejapné koláži  (Autor: Twitter.com)
Autor: šim - 
4. září 2013
10:58

Sice za své kuchařské umění dostal slavnou Michelinskou hvězdu, přesto všechny kritiky na jeho dílo nebyly pozitivní. Kritička, která měla proti jeho vaření výhrady, „byla připravena o hlavu“. Fotkou se pak šéfkuchař pochlubil na sociální síti.

Lucinda O’Sullivan si dovolila zkritizovat restauraci šéfkuchaře Olivera Dunneho. Za to ji stihnul krutý trest v podobně hodně drsného žertu. Z fotky, která měla dělat reklamu jeho dublinské restauraci, vznikla nejapná koláž.

Místo vepřové hlavy, kterou drží jeden z kuchařů na původní fotografii, je hlava nebohé food kritičky Lucindy. „Podívejte se, co jsem dostal poštou,“ napsal Dunne k fotce, kterou se hned pochlubil na Twitteru.

Okamžitě tím zvednul vlnu kritiky, která se snesla na jeho osobu. Fotku odstranil a omluvil se za svůj nechutný vtip. „Nemám žádný problém s lidmi, kteří kritizují mou restauraci. Jsem v branži už dvacet let a jsem na to zvyklý,“ řekl později Dunne deníku The Independent. „A pokud bude Lucinda požadovat omluvu, bude mi ctí se jí omluvit,“ dodal šéfkuchař.

mortis69 ( 4. září 2013 14:42 )

To je zase blábol Kdyby kritizovala ukrajinskou mafii,tak je ta fotka realitou

Zobrazit celou diskusi