Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Řidič naboural do billboardu Zemanovců: Byl to fanda Kalouska?

Řidič neukočíroval svůj vůz a skončil v billboardu s reklamou Zemanovců.
Řidič neukočíroval svůj vůz a skončil v billboardu s reklamou Zemanovců.  (Autor: HZS Moravskoslezkého kraje)
Autor: INT, lm - 
2. září 2013
12:14

Kuriózní dopravní nehodu řešili v neděli hasiči v Ostravě-Přívoze. Řidič Škody Felicie si nejspíš vyložil billboard Zemanovců hlásající "Stop Kalouskovi!" po svém a zapasoval do něj předek svého auta.

"Hasiči museli opatrně vyprostit zraněného řidiče felicie, která narazila přední částí do kovového sloupku billboardu," popsal nehodu mluvčí HZS Moravskoslezského kraje Petr Kůdela.

Řidiče z místa nehody odvezla záchranka do nemocnice. Hasiči poté vytáhli havarovaný automobil na silnici pomocí navijáku jedné z hasičských cisteren a místo uvedli do původního stavu.

"Zasahující hasiči již nezjišťovali, zdali měl zraněný řidič nějaký vztah k subjektům, uvedeným na billboardu, ani zda nehodu třeba mohlo způsobit jeho přílišné rozčílení z obsahu velkoplošné reklamy," doplnil mluvčí.

Řidič neukočíroval svůj vůz a skončil v billboardu s reklamou Zemanovců. Řidič neukočíroval svůj vůz a skončil v billboardu s reklamou Zemanovců. | HZS Moravskoslezkého kraje

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jana999 ( 2. září 2013 15:51 )

no modráci jsou fanatici, možný to je

marie60 ( 2. září 2013 13:50 )

Boha jeho, bud´ jel rychle a nebo byl přiopilý.Přece ho nějaký billbord tak nerozhodil a nechtěl tak rozbít své milované autíčko a nebo ztratit svůj život. ?

Zobrazit celou diskusi