Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Otec se mu zabil při tragické nehodě: Táto, vrať se, moc mi chybíš!

Autor: ljš - 
27. srpna 2013
13:38

Když se s ním loučil, netušil, že ho už nikdy neuvidí. Petr B. (†39) zahynul o víkendu při tragické nehodě u Jesenice spolu s dalšími dvěma lidmi. Jeho zoufalý syn se se smrtí svého otce nedokáže smířit...

"Už zůstal jen jeden Petr B., protože mi můj vlastní táta zemřel při autonehodě. Táto, vrať se mi, moc mi chybíš!" truchlí na facebooku jeho zoufalý syn, kterému po tátovi zůstalo jen jméno.


"Nikdy na tebe nezapomenu a nepřestanu myslet! Moc mi chybíš! Co si jen bez tebe počnu! Kdyby jsi, táto, věděl, co teď bez tebe prožívám! Kéž by šlo to vše přetočit na začátek, abych tě mohl včas varovat," dodává ještě v dalším příspěvku. Zdrcenému mladíkovi se tam snaží vyjádřit podporu nejen příbuzní, ale i kamarádi. "Tvůj táta byl skvělý chlap," shodují se.

Přeplněný vůz

Proč k tragické nehodě u Jesenice u Prahy došlo, policie stále vyšetřuje. Jisté je, že vůz značky Suzuki, který Petr B. patrně řídil, byl přeplněný. Nasoukalo se do něj šest lidí, z nichž jeden si vlezl dokonce do kufru. Zda byli posilněni alkoholem, policie zatím neuvedla.

"Příčinu neznáme. Auto pravděpodobně dostalo smyk a pravým bokem narazilo do přední části protijedoucího vozidla Kia," uvedla středočeská policejní mluvčí Soňa Budská. Petr B. (†39), Zuzana D. (†27) a Martin M. (†20) na místě zemřeli, čtyři další lidé byli zraněni.



moiaza ( 27. srpna 2013 19:01 )

To jsou ti nepoučitelní. Ani bych neřekl "chudák". Podle mě puberťák, který zabil nevinného.

anettavaiglova ( 27. srpna 2013 18:43 )

Hoj! Nedávno vznikla novinka z oblasti online výdělků, ideální na léto, když je večer hodinka času Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to naprosto super.. Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak to dojím, co to jde. Čekujte DveStrany.cz

majojo ( 27. srpna 2013 17:45 )

Had kolem krku ... možná pracovní nástroj, ne?

Martin Soják ( 27. srpna 2013 17:38 )

To je článek jak ***!Chuděk pan řidič,asi jel jak p..a a asi za nehodu určitě vubec nemuže.

evita5555 ( 27. srpna 2013 15:27 )

Noo, vyzerá to na pekného magora, ktorý sa rád predvádzal. Had okolo krku, veľká rýchlosť, človek v kufri. Mladý by mal byť šťastný, že si nikdy nebude musieť sadnúť s ockom do jedného auta, lebo by mohol skončiť ako tí jeho kamoši.Neznášam ožralcov a feťákov.

Zobrazit celou diskusi