Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Mami, máš telefon: Moderátorku vtipně vyrušila dcera při živém vysílání!

Marockou moderátorku vyrušila v živém vysílání vlastní dcerka
Marockou moderátorku vyrušila v živém vysílání vlastní dcerka  (Autor: Reprofoto Medi TV 1)
Autor: shp - 
22. srpna 2013
05:15

Když děti vyrušují své rodiče při práci, nikdy to nedělá dobrotu. Pokud jde o zaměstnání televizní moderátorky, platí to dvojnásob. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila Lena Alwash, když jí do živého vysílání vběhla malá dcerka.

Svoji dcerku již do práce zřejmě Lena jen tak nevezme. Malá nezbeda se totiž postarala o pořádně komickou situaci, když svého rodiče vyrušila při živém vysílání. Maminka naštěstí zachovala chladnou hlavu a na obrazovce se jí podařilo zachovat si tvář.

Mami, máš telefon!

„Mami, mami, telefon!“ výskala malá neposeda ve studiu a mamince, která moderovala právě zprávy, ho přinesla do živého vysílání. Lena dala taktně najevo, že má zmizet, a tak vzala dcerka ihned do zaječích. Až bude velká a uvidí se, jistě se popadne za hlavu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

c3rb3r0s ( 26. srpna 2013 10:35 )

Proč si o tomhle čtu článek v novinách? Budu si zítra číst o tom jak sem šel po obědě dvakrát na hajzl?

martinahat ( 22. srpna 2013 10:53 )

No, ono to bylo tak nejak jinak. Do CR prisla tato verze, ale jde o to, ze je to sice marocka televize, ale moderátorka pochazi ze Syrie. Od sve syrske rodiny nemela zadne informace jiz přes tyden a zrovna během vysilani ji zvonil telefon. Dcerka v zakulisi byla tak strasne stastna, ze vidi, ze někdo konecne ze Syrie vola, tak si v te radosti neuvědomila, ze mamka vysila a proto bez rozmysleni vpadla do vysilani dat mamce telefon. Az teprve pote si uvědomila, ze je v primem vysilani a tudíž okamzite zmizela. Myslim, ze toto každý pochopi a ze si nikdy v budoucnu holcina toto vycitat nebude. Asi každý by toto udelal. Myslim, ze i moderátorka se zachovala skvele a muselo ji v prubehu vysilani tesit, ze je doma snad vse v poradku. Takze puvodni clanek je vlastne o nicem... az teprve pribeh tomu da stavu.

moniii ( 22. srpna 2013 07:21 )

"Výskala malá neposeda...." Holka tam vbehla, hned ! si to sama uvedomila a utekla dozadu. Nic se nestalo. A urcite az se na to jednou podiva, nebude mit zadne vycitky ci komplexy. Mozna tak z Blesku a jejich clanku...

Zobrazit celou diskusi