Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policejní razie u Petra K.: Tajemství zabaveného počítače!

Autor: vet - 
18. srpna 2013
05:00

Otrava! Taková je oficiálně potvrzená příčina smrti Moniky (†36) a její dcery Klárky (†8) na dovolené v Egyptě. Česká policie provedla v bytě rodiny v Karviné domovní prohlídku a mimo jiné odvezla i počítač. Hledá v něm návody, jak použít jed!

Otec rodiny Petr K. (35), přestože mu byl vrácen pas, musí zůstat v Egyptě. Podle tamní policie je 60procentní pravděpodobnost, že šlo o vraždu a hlavním podezřelým je právě on.

Česká kriminálka vyšetřovací postupy a závěry konkretizovat odmítá. Co ale v bytě nešťastné rodiny hledala? „Vše, co by jakýmkoliv způsobem mohlo souviset s motivem vraždy, jejím provedením, pokud by dotyčný byl pachatelem, či sebevraždy,“ vysvětluje policistka Helena Káhnová (41), která se podílela na odhalení Berdychova gangu. Detektivové se zajímají např. o případné zbytky jedovaté látky nebo nádoby, v nichž by mohla být ukryta. „Zda neměli doma nebo v počítači nějaké návody, jak s jedy zacházet, jak je zkombinovat s potravinami či pitím...“ objasňuje Káhnová.

Policisté hledají jedy, důkazy nevěry i lásky

Policisté hledají i písemnosti, fotografi e nebo videa, které by naznačovaly nebo dokazovaly nevěru mezi partnery či jiné zásadní spory. I proto odvezli i počítač. „Zjišťují, zda si s někým nepsali o partnerském soužití. V e-mailové korespondenci mohou sledovat, zda si nějaký jed Petr nebo Monika neobjednali, nebo nebyl někdo z nich v kontaktu s výrobcem či distributorem takových látek,“ dodává Káhnová. „Oficiálně se zatím nevyloučila žádná verze, a tedy ani možnost sebevraždy,“ míní policistka. Ale i důkazy o tom, že rodina byla šťastná, by měly cenu. Výsledky vyšetřování mohou nejen Petra K. usvědčit ze zločinu, ale naopak také podpořit jeho tvrzení o nevině.

jana999533 ( 19. srpna 2013 17:53 )

Zlatko, ako môžeš napísať takú hlúposť, že jedy sa môžu prenášať ,... veď to je zbraň ... !!!!!!!!!!!!! vražebná zbraň ... !!!!!!

jojone ( 19. srpna 2013 17:46 )

to neni práce, to je ruleta, hra

jojone ( 19. srpna 2013 17:45 )

blesk oslovil další jasnovidku a píše, že ona na fotkách viděla kolem hlavy PK svatozář, takže to určitě nebyl on, kdo smrt zavinil. Naopak bude prohlášen za svatého, že vydržel všechny pomluvy zde od diskutujících

znew ( 19. srpna 2013 14:44 )

Mate pravdu ,nekdo si spletl Bordel diskusi.

znew ( 19. srpna 2013 14:41 )

taky sexem? Na ty letni vecery se to hodi. Neb jen autokurarna?? dejte spojeni. Sem se to NEHODI ,je to trapne.!!!!!!!!!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi