Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Petr zůstane v Hurghadě sám: Jeho rodina do Egypta nepřijede!

Autor: shp - 
15. srpna 2013
16:31

Když pochovávali jeho manželku a dcerku, tak ani nemohl být u toho. Petr (35) stále musí zůstat v Egyptě kvůli probíhajícímu vyšetřování otravy Moniky (†36) a Klárky (†8). Podpořit ho měla přijet jeho rodina, ta si to ale na poslední chvíli rozmyslela.

Petr má za sebou dost možná nejhorší den svého života. V Karviné příbuzní včera pochovali jeho nejbližší, které někdo otrávil. Čech, který je nedobrovolně vězněn v Egyptě, se vrátit do vlasti nemohl, protože je stále hlavním podezřelým z jejich vraždy.

Z cesty do Egypta sešlo

Psychicky podpořit Petra se chystala jeho sestra Lenka. „Můžu potvrdit, že za bratrem poletíme hned po pohřbu. Ještě nemáme konkrétní termín, ale poletíme,“ řekla TN.cz. Jenže teď je vše jinak! Lenka se v nejbližší době rozhodně za Petrem nechystá. Má strach z politické situace v zemi.

Přes 500 mrtvých při nepokojích

V Egyptě totiž propukly nepokoje nečekaných rozměrů, při kterých se v ulicích utkali příznivci svrženého prezidenta a policejní jednotky. Při střetech zemřelo více jak pět stovek lidí a toto děsivé číslo ještě zdaleka není konečné. V ulicích to stále vře a demonstranti již zamířili i do Hurghady, kde Petr je.

Sám v Egyptě

Jedinou šancí Petra na společnost blízkého v Egyptě je tak jeho švagr, bratr Lenky. Zatím ale nemá koupené letenky a vůbec není jisté, zda se do země skutečně vydá. Petr tak zůstává v zemi, kde zemřeli jeho nejbližší, sám se svými pochmurnými myšlenkami...

soptikzuza ( 18. srpna 2013 00:29 )

Kdybych přišla o dítě a manžela, asi těžko bych někde hrála divadýlko jako PK. nevím proč to dělá akurát vypadá jako blb. nevypadá ani utrápeně ,že by se mu něco stalo. je to celé divné a věděli o tom jen oni proč to tak je, těžko soudit

aloishlodawczik ( 17. srpna 2013 16:15 )

škoda, mohl jim sýpnout co mu zbylo

lecohej ( 17. srpna 2013 13:03 )

...fakt je ten,že je Petr herec č. akorát ty slzy ne a ne vytlačit...

lecohej ( 17. srpna 2013 13:02 )

...uklidněte se...někdy vy tady píšete takové nesmysly . jana247..atd.běžte si to zkusit sami !!

rebelca ( 17. srpna 2013 08:11 )

Právě jsem reagovala na tentýž nesmysl ))

Zobrazit celou diskusi