Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Mladík (†19) nezvládl auto a vyletěl ze zatáčky: Udělal několik kotrmelců a zemřel!

Při nehodě na Blanensku zemřel devatenáctiletý řidič. (Ilustrační foto)
Při nehodě na Blanensku zemřel devatenáctiletý řidič. (Ilustrační foto)  (Autor: HZS Pardubického kraje)
Autor: sch, ČTK - 
15. srpna 2013
22:23

Zběsilá jízda, málo zkušeností, krátký rozum. To jsou pravděpodobné příčiny dnešní tragické nehody na Blanensku. Devatenáctiletý mladík tam nezvládl svého Opela. S autem udělal několik kotrmelců a poté, co zdemoloval okolí i celé auto, zemřel. Nešlo však bohužel o jediný dnešní "smrťák". další nehoda uzavřela večer dálnici D1 u Velkého Meziříčí.

Je noc, nikdo tu nepojede, pořádně na to šlápnu, ať se před kamarádem předvedu. To možná byla poslední myšlenka devatenáctiletého řidiče, který boural v Jedovnicích na Blanensku.

Mladý řidič zemřel, spolujezdec zázrakem přežil

Auto jelo tak rychle, až se nedalo ukočírovat. Vyletělo z levotočivé zatáčky, rozhoupalo se a začalo dělat kotrmelce. Postupně prorazilo plot, narazilo do garáže a následně několika stromů. Když se zastavilo na místě, mladému řidiči už se nedalo pomoci, zemřel na místě.

„Řidič utrpěl zranění, jimž na místě podlehl. Spolu s ním cestoval jeho stejně starý kamarád. Utrpěl jen lehká zranění, s nimiž jej následně zdravotníci převezli do Brna do nemocnice,“ řekla mluvčí policie Blansko-Vyškov Alice Musilová.

Dálnici D1 uzavřela večer tragická nehoda dvou aut

To brněnskou dálnici D1 dnes kolem 22:15 na 139. kilometru u Velkého Meziříčí ve směru na Brno uzavřela tragická nehoda dvou osobních aut. Také zde zemřel jeden člověk, informovalo Národní dopravní informační centrum. Dálnice bude uzavřena tři až pět hodin od nehody. Objízdnou trasu policisté zřídili přes výjezd EXIT 119 - nájezd na 141. kilometru. EXIT 134 uzavřeli.

cvalda ( 16. srpna 2013 10:25 )

Ať se mládí vydovádí

edifanbasten ( 16. srpna 2013 00:44 )

Dobře mu tak! A přeji to i dalším idiotům co na silnice nepatří !

petr1982 ( 15. srpna 2013 23:19 )

mladí namachrovanci, to úplně nesnáším...

Zobrazit celou diskusi