Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragická dovolená v Řecku: Julii (†22) uškrtil vlastní šátek!

Julia (†22) zemřela při děsivé nehodě na čtyřkolce
Julia (†22) zemřela při děsivé nehodě na čtyřkolce  (Autor: Facebook/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
13. srpna 2013
06:30

Krásná mladá Italka Julia (†22) vyrazila s přáteli na řecký ostrov Mykonos. Rozhodla se, že před odjezdem chce ještě zkusit jízdu na čtyřkolce. Koupila si šátek, aby jí při jízdě nelétal prach do obličeje. Jenže tento šátek se stal její oprátkou...

Julia Grass z italské Neapole odjela na Mykonos na dovolenou. Měl to být ten výlet, na který s bandou jen tak nezapomenou. Bohužel tomu tak je, protože krásná Italka se z dovolené již nikdy nevrátí.

Čtyřkolka ji vláčela za sebou

Před jízdou si šátek omotala kolem hlavy a poté vyjela. Jenže během jízdy se rozvázal a dlouhá látka se dostala mezi kola vozidla. Šátek ji začal škrtit a po chvíli ji shodil na zem, přičemž čtyřkolka vláčela Julii ještě několik desítek dlouhých metrů za sebou.

Šátek jí zlomil vaz

Jakmile jeden z přátel spatřil, co se děje, okamžitě ze své čtyřkolky sesedl a snažil se mladé ženě pomoci. Oživovací pokusy však nebyly úspěšné. Jak ukázala pitva, šátek Julii zlomil vaz. „Byla úžasný člověk, vždy usměvavá, přátelská a zábavná,“ vzdal hold Italce na Facebooku jeden z jejích přátel.

alzbeta59 ( 14. srpna 2013 06:40 )

Presne takto zemrela tanecnice Isadora Duncan. Lidi by meli vic premyslet.

xxyy ( 13. srpna 2013 15:08 )

Šátek nutna téměř standardní výbava na čtyřkolku?????? Kdy asi tak tady budeme číst, že i tebe zabila vlastní hloupost......

xxyy ( 13. srpna 2013 15:02 )

Lidská blbost bohužel nezná mezí a mnohdy se za ní platí daň nejvyšší Motokáry, čtyřkolky....kolik už na nich bylo děsivých úrazů i smrťáků kvůli hlouposti dotyčného případně rodičů, v případě dětí. Volně vlající součásti oděvů, volné dlouhé vlasy, cokoli co se může uvolnit a vlát, to si na takovou mašiny vezme (dětem dovolí) jenom totálně hloupý nezodpovědný pitomec. Smrt jí nepřeji, to ne ale na druhou stranu jsem rád, že za svojí hloupost zaplatila jen ona sama.

schmeisser ( 13. srpna 2013 12:50 )

Souhlasím a díky za trefný a slušný komentář, kterých je obecně v těchto sdiskuzích jako šafránu.

lennne ( 13. srpna 2013 12:43 )

Vim, jde o podstatu veci, ne o prostredek.

Zobrazit celou diskusi