Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt: Cyklista Richard (†41) narazil do závory a zemřel!

Richard (†41) zemřel po nárazu do závory na hrázi.
Richard (†41) zemřel po nárazu do závory na hrázi.  (Autor: Čas.sk)
Autor: sch, Čas.sk - 
6. srpna 2013
14:36

Život jednačtyřicetiletého cyklisty Richarda ze Slovenska vyhasl tragicky, zbytečně a za naprosto bizarních okolností. Zabila ho závora na hrázi podél Dunaje. Nikdo si nedokáže vysvětlit, co se doopravdy stalo.

Jel na projížďku v krásném slunečném dni, ale nepočítal, že mu cestu zkříží záludná závora, která má zabránit autům, aby vjížděla na hráz Dunaje.

Místo auta ale zastavila Richarda (†41), který když do ní narazil, zemřel. Nikdo neví, co se přesně stalo. Verze jsou dvě – buď si jí nevšiml a narazil do ní, anebo si jí všiml až na poslední chvíli, chtěl se sehnout a zavadil hřbetem zad.

Jakmile kolemjdoucí viděli, že se Richard válí bezvládně na zemi, přispěchali a poskytli mu první pomoc. Jeho život se jim ale už nepodařilo zachránit.

Tak či onak, Richardův život vyhasl zcela zbytečně. Po hrázi mají zakázáno navíc jezdit i cyklisté a bruslaři. Jedenačtyřicetiletý cyklista ale nebyl jediný, kdo přišel k úhoně. Podle místních se o závoru zranilo už mnoho sportovců. Od vymknutých rukou po zlomená žebra.

mortis69 ( 6. srpna 2013 19:34 )

Polotmavá jedenáctka Rohozec je lepší Jako rodilej Liberečák pamatuju poctivý Vratislavice Svijany-nic moc Asi vylemtal ten jejich hnusnej Šariš-blééééé

panskaskala ( 6. srpna 2013 17:11 )

To jsem si dal včera 5 Svijanských a málem jsem se rozstřelil o sloup. Horší ale byl ten bolehlav z toho europiva..holt to šidí a ředí.

bizon_pepa ( 6. srpna 2013 16:00 )

Možná existuje verze 3. Chtěl to projet a nezvládl to.

jojone ( 6. srpna 2013 15:18 )

lunatic ( 6. srpna 2013 14:59 )

Co na tomto pánovi skutečně obdivuji je to,jak se umí dokonale psychicky vyrovnat se svojí vlastní smrtí - já bych v sobě dozajista nenašel tolik odhodlání,abych ještě novinářům pózoval,spíš bych se v koutku připravoval na pohřeb

Zobrazit celou diskusi