Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Rodina otrávené Moniky (†36) a Klárky (†8): Děkujeme za soustrast, jsme zdrceni!

Autor: shp - 
4. srpna 2013
14:46

Příbuzní Klárky (†8) a Moniky (†36), které zemřely na dovolené v Egyptě, jsou z jejich ztráty naprosto zdrceni. K případu, který byl podle policie nejspíš vraždou, se ale do oficiálních výsledků vyšetřování nechtějí vyjadřovat. Na svém domě v Karviné vyvěsili dojemný vzkaz, na kterém děkují za projevenou soustrast.

Česká rodina odjela do Egypta na dovolenou, ale Klárka (†8) a Monika (†36) byly nejspíš otráveny. Měly rozleptané žaludky po silném jedu. Kdo jim ho podal, je předmětem vyšetřování, ale největší podezření padá na manžela Petra, který otráven nebyl.

Plyšáci před domem

Před vchodem do karvinského domu, kde rodina žila, nyní leží spousta plyšáků, které známí i neznámí přinesli zesnulým Češkám. Rodina je vděčna za vyjádřenou soustrast. Moc v těchto chvílích trpí a neustále se jim honí hlavou, kdo mohl blonďaté andílky otrávit.

Vypadá to na Petra!

Sousedé a známí mají různé názory na to, co se v Egyptě stalo. „Je to hrůza, ale vypadá to na toho Petra. Nemůžu tomu věřit,“ řekla seniorka z protějšího domu. A podle prozatímního vyšetřování je Petr hlavním podezřelým.

marmat ( 4. srpna 2013 19:19 )

Pro rodinu

marmat ( 4. srpna 2013 19:18 )

pro tohotofandu KSČM TRAPNEJ JE NÁŠ VQLENTÝN - TOTO NE, STEJNĚ JAKO POMNÍČKY PO NEHODÁCH PODÉL SILNIC

gogo ( 4. srpna 2013 18:01 )

V celém světě se to nedělá, to snad víš sám, ale já se prostě domnívám, že čím je okázalejší vyjadřování soucitu, tím je povrchnější. Američany spíše lituji, než bych je nenáviděl. Podsouváš mi chlapče mnou nevyřčené...

hofihofi ( 4. srpna 2013 17:55 )

To nedelaji amici ale cesi, cti co pisu, a ti rusove nam to také necpali, to se jen cesi predhaneli kdo je vetsi komous.

smeagol ( 4. srpna 2013 17:43 )

To vis, Cesi si vzdycky musi najit nejakeho vnejsiho nepritele, ktery muze za vsechnu jejich mizerii.

Zobrazit celou diskusi