Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Drama v Olomouci: Holčička (19 měs.) spadla do pětimetrové jámy!

V centru Olomouce spadla holčička do jámy
V centru Olomouce spadla holčička do jámy  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: mok, ČTK - 
4. srpna 2013
13:06

Chvíle strachu si musela vytrpět teprve devatenácti měsíční holčička a její matka, když během procházky spadla dívenka do pětimetrové jámy. Záchranářům se ji naštěstí podařilo zachránit bez vážnějších zranění. I tak ale musela být převezena do nemocnice.

Obyčejná procházka matky s dcerou se proměnila v opravdové drama, když v Bezrušových sadech v Olomouci spadla dívenka do jámy hluboké asi pět metrů. Matka společně s babičkou zaslechly nářek a vydaly se za holčičkou, kde se ji už snažil zachránit neznámý kolemjdoucí. Otvor na vytažení dívenky byl bohužel moc úzký, a tak na pomoc museli přijet hasiči.

"Pod menší dírou se skrývala velká proláklina, která byla hluboká zhruba pět metrů. Náš lezec jištěný lanem se prohrabal až dolů k dítěti, které poté opatrně vytáhl,"  řekl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Holčička naštěstí vyvázla jen s odřeninami. "Dítě bylo odřené, ale neplakalo a komunikovalo s matkou a babičkou. Poté si ho převzali lékaři záchranné služby," dodal. 

 

jojone ( 4. srpna 2013 20:01 )

ty jsi na to klikla, tele

illis ( 4. srpna 2013 16:30 )

anabelakovala

illis ( 4. srpna 2013 16:29 )

Nejspíše by to měl chytnout ten, kdo je zodpovědný za nezajištěnou hlubokou jámu , když je dítě v parku, tak pobíhá, není na vodítku.

kukuku ( 4. srpna 2013 14:02 )

Ty dvě "pečovatelky" to chytnou - "matka s babičkou zaslechly nářek" a na místě problému byly později než "neznámý kolemjdoucí" ???

marenkolada ( 4. srpna 2013 13:48 )

Hezký den. Teď se šíří po netu a mezi lidma nová možnost, jak vydělávat z domova, ideální na léto, když je večer hodinka času. Už od začátku května si takto sama přivydělávám a penízky přibývají Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak jsem vděčná za každé přilepšení! Čekujte Peterblog.wz.sk

Zobrazit celou diskusi