Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec k pohledání: Pepa zapíjel narození syna a ztratil přitom jeho brášku (4)!

Autor: shp - 
31. července 2013
23:30

Taťka k nezaplacení! Tak se předvedl Jozef Oračko po narození synka Adámka. Omámen štěstím z nového přírůstku do rodiny, se rozhodl, že se omámí i alkoholem. Jenže na tah vzal i svého syna Jožka (4), kterého se mu podařilo ztratit. Chudáka dítě našli až policisté.

Jozefovi ze slovenských Arnutoviec porodila družka v pátek syna Adámka, jejich páté společné dítě. Několikanásobný otec se za ní vydal do porodnice a malého Jožka (4) vzal s sebou. Cestou domů to ale přehnal a v opilosti se mu podařilo dítě ztratit. Pokud ho policisté obviní ze zanedbání péče, hrozí mu i vězení.

Bylo horku, a tak jsem usnul po pivku

Policisté totiž Jožka, kterého našli úplně samotného, předali sociální pracovníkům. „Cestou domů jsem potkal kamaráda a dali jsme si pivko. Bylo velmi horko a jaksi jsem usnul,“ omlouval svůj rodičovský přešlap Jozef.

Bůhví jestli věděl, že má synka s sebou

Těžko ale říci, zda si po probuzení z alkoholového deliria vůbec uvědomoval, že měl Jožka s sebou. Chlapce totiž začali hledat až v neděli, dva dny poté, co se ztratil. A to ještě na popud partnerky Jozefa, která se po Jožkovi začala vyptávat.