Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Diktátorova armáda minisukní: Pod Kim Čong-unem slouží sexy vojandy!

Autor: shp - 
30. července 2013
17:11

Jejich minisukně jsou nebezpečně krátké a jejich nabité zbraně jsou ještě nebezpečnější. Řeč je o vojandách diktátora Kim Čong-una, které předvedly vzrušující pochod na oslavách 60. výročí konce Korejské války.

I když totalitní režim v komunistické Severní Koreji rozhodně není ničím veselým, předvádění zdejší armádní techniky a vojsk často je. A že se země pod přísným dohledem cvalíka Kim Čong-una hezky vybarvila. Při příležitosti 60. výročí konce Korejské války se předváděli opravdu všichni, kdo mají uniformy. I ženy.

Drsný život komunistických vojaček

Jejich chůze je robotická a pohyby přesné jako u strojů. V Severní Koreji je dril drsný i pro ženy. I ony musejí v případě ohrožení země naklusat v botách s podpatky do boje s kapitalistickými protivníky. Pochod se všem vojandám při oslavách povedl, takže se nemusely bát, že budou popraveny.

Bereme i malé ženy

S ženami se v severokorejské armádě skutečně počítá. Kvůli nim byla dokonce snížena nejmenší možná výška pro přijetí do armády, z 145 centimetrů na 142 cm. Ženy jsou do povinně do služby odváděny v 17 letech, stejně jako muži.

frantapolitik ( 24. prosince 2013 09:56 )

Opravdu diskuse na úrovni, sem je třeba raději ani nenahlídnout, jo inteligence tady chybí mnoha lidem.

takyrejpal ( 31. července 2013 07:29 )

Kdo ti ty hňupe nakukal, že tady byl za socialismu hladomor ? Ten dotyčný musí být blbej jak auto bláta!

gogo ( 31. července 2013 06:09 )

Ty jsi tam byl ?

mrdkazeman ( 30. července 2013 23:07 )

Dement jseš ty kriple zasranej a delej tak,abys neuchcával strachy ty.Cikáne nebo komu nisto,nebo co jseš za šmejda.Amerika z nej má tak možná akorát těžkou *** blbe.

jahodove_ticho ( 30. července 2013 20:59 )

Ale jo některý opičky by se daly slušně prznit Nejlepší je stejně skupinové foto s obživlejma mrtvolama, hlavně ta čarodejnice Evidentně tam půlka fosílií netuší kde a proč jsou

Zobrazit celou diskusi