Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Exoti na dovolené: Ty nejvtipnější prosluněné fotografie

Autor: geo - 
27. července 2013
19:57

Léto vybízí k návštěvě pláže a pořízení momentek z dovolené. Kromě písku, slunce a moře se ale do záběru někdy dostane exot, na kterého jen tak nezapomenete. Zaříznuté plavky, pnemautiky z tuku nebo sexuální aktivity přitom patří k těm lehčím věcem, které u moře můžete fotoaparátem zachytit.

Někdy je až k neuvěření, co všechno můžete na pláži potkat. Lidé spolu se svými svršky odhazují často i poslední zbytky soudnosti, zdravého rozumu i studu. A tak je možné vidět neuvěřitelné módní kreace, vedle kterých jsou Boratovy plavky nudnou klasikou. Někdy se ocitnete jak ve scéně špatné nízkorozpočtové verze remaku filmu Čelisti versus vylodění v Normandii.

Exotika padlá na hlavu

Některé ženy riskují, že je Greenpeace dotlačí zpátky do moře. Jejich rozměry totiž odpovídají kytovcům. Do záběru se zákonem schválnosti dostávají voayerští důchodci s pupkem nebo nadržení vtipálci. Kapitolou pro sebe jsou také děti a jejich bezelstné nápady. Utěšující může být, že jako Účastníci zájezdu se chovají rekreanti po celém světě.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi