Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nebeská krádež: Zloději ukradli sloup (8 m) s autem na vrcholu

Čeští zloději kovu si poradili i s takovýmto stožárem
Čeští zloději kovu si poradili i s takovýmto stožárem  (Autor: auta5p.eu)
Autor: shp - 
24. července 2013
17:34

Osmimetrový stožár s autem na vrchu byl vždy poutavou reklamou autobazaru na Žatecku. Jenže ho zmerčili zloději kovu, kteří se z něj rozhodli udělat výstavní lup. Rozřezali ho a ukradli i s vozidlem.

Poutač stál u vesnice Minice a byl výraznou reklamou autobazaru u bývalého vojenského letiště. Prodejna ojetých aut je už však několik let zrušena a pozemek opuštěný. Toho využili vynalézaví zloději. Policie je už ale dopadla.

Nikdo neví, kdy reklama zmizela

Vyšetřovatelé dosud přesně nevědí, kdy stožár zmizel. „Nevíme, kdy přesně sloup s vrakem zmizel. Bylo to před několika měsíci. Zloději ho odřezali a celý vzali. Najít se ho už nepodařilo, ale předpokládáme, že skončil ve sběrně," řekla policejní mluvčí Jaromíra Střelcová serveru idnes.cz.

Stožár zvládli rozřezat tři lidi

„Krádež mají na svědomí tři kumpáni, přičemž dvěma už sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu krádeže. Jsou to muži ve věku 24 a 34 let z Mostecka,“ dodala mluvčí. Tak s čím přijdou zloději příště?

marianatretrova ( 24. července 2013 20:27 )

Hoj! Všichni mluví o tom, že se objevila nová forma přivýdělku, perfektní na letní večery. Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to naprosto super. Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak beru takové peníze bez práce A tohle všechno znám z Peterblog.wz.sk

mrdkazeman ( 24. července 2013 20:25 )

cikani uz zavezli chudaka vyslouzilyho Brouka prodat do kovosrotu

rubenska ( 24. července 2013 19:58 )

jezdím kolem dost často, auto bylo ze silnice krásně vidět....

naidka ( 24. července 2013 19:08 )

tak to pilovali pilkou na železo, času a odhodlání měli dost.

smeagol ( 24. července 2013 18:35 )

Vis co je zajimave? Jak dokazi byt tihle hosi sikovni, kdyz maji cil. Kdyby se zapojily tyhle rucicky do pracovniho procesu, mohly by vydelat nemaly peniz :o)

Zobrazit celou diskusi