Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skutečná tvář teroru! Zkrvavená bestie vs. Kluk s výrazem andílka

Autor: mar - 
19. července 2013
07:39

Zakrvácený a plný modřin když se vzdával. Tak vypadal bostonský atentátník Džochar Carnajev (19) ve chvíli, kdy se vzdal a vylezl se svého úkrytu. Seržant Massachussetské policie Sean Murphy, který šokující fotografie atentátníka zveřejnil, se rozhodl bojovat proti kontroverznímu pojetí Carnajeva časopisem Rolling Stone. Po 25 letech služby ho za to Policie Massachussets suspendovala.

Policejní fotograf Sean Murphy po zveřejnění šokujících fotografií bostonského atentátníka Džochara Carnajeva uvedl, že je dal k dispozici, aby tak ukázal pravou tvář terorismu v reakci na "zromantizovaný" portrét Carnajeva v časopise Rolling Stone.

Seržant zveřejnil fotografie bez předchozího upozornění svého zaměstnavatele, Policie státu Massachusets. Podle svých slov se po 25 letech ve službě cítil opravdu dotčený způsobem, jakým Carnajeva prezentovalo kontroverzní číslo časopisu Rolling Stone. 

"Pravda je, že tato zromantičtělá verze obličeje teroristy není pouze výsměchem rodinám, které při útoku přišly o své blízké, také by to však mohlo být nebezpečně lákavé pro labilní jedince, kteří by se chtěli objevit na stránce Rolling Stone."

 "Doufám, že lidé, kteří uvidí mé fotografie pochopí, jak skutečná tragedie to byla. Mohlo to celé vypadat jako televizní show, ale byla to krutá realita," uvedl na svou obranu Murphy.

Seržant Murphy byl ihned po zveřejnění fotografií suspendován, zda ho však Policie státu Massachussets propustí, by mělo být jasné příští týden.


hennessy7 ( 19. července 2013 17:52 )

Taky tak nějak nechápu, proč byl na titulce "prestižního" společenského časopisu - portét jako Lennon. Ale budiž reklama potažmo peníze, že? Ovšem nijak mne nepohoršují jeho fotky ze zatýkání, mnohem naléhavější jsou fotky těsně po ůtoku, které byly postupně cenzurovány. Např muže vezoucího na vozíku, kdy si drží jednu nohu, která je urvaná v bérci, kost trčí ven a druhá noha je rozpáraná ve stehni. Nemám pro Carnajeva žádnou lítost ani soucit s ním, nevěřím na nějaké praštěné teorie, že za tím byla vláda USA. Ostatně v první fázi se přiznal a pak odmítl vypovídat. K čertu se zku---ným islámem!

cinderella1 ( 19. července 2013 14:19 )

anonymaus ( 19. července 2013 11:12 )

 Zajímavé. Tato fotografie je tisíckrát zajímavější, než fotografie zveřejněná na titulce Rolling Stone. Zakrvácený mladík vzdávající se policii s laserovým zaměřovačem (odstřelovací) pušky uprostřed čela. Mám pocit, že tento snímek má všechny potřebné atributy k tomu, aby bodoval v prestižních fotografických soutěžích. Zajímavé bude sledovat, jak se k fotografii z reklamního pohledu postaví firma Adidas, jejíž mikinu má mladík pravděpodobně na sobě.

alex0800 ( 19. července 2013 10:57 )

DALŠÍ PROPAGANDA !!! JIŽ CELÝ SVĚT VÍ, ŽE BYLO NAFOCENO KOMANDO CIA, KDE JIŽ BYL IDENTIFIKOVÁN AGENT CIA!! CELÝ BOSTONSKÝ MASAKR BYLA OPĚT AKCE CIA STEJNĚ JAKO VRAŽDA JFK ČI ZBOURÁNÍ WTC!! A stále se najdou propagandistická média jako za Komára, kdy psali o americkém broukovi.. Tohle je ukázka toho, jakou svobodu tady máme!! Lži, lži a další sra.čky na čtenářovu hlavu.. O tom, že se Kalousek před pár dny připravoval, jak rychle emigruje, než bude stíhán za zpronevěru cca 280MLD Kč.. O PODSTATNÝCH FAKTECH A UDÁLOSTECH MLČÍTE, JEN PR ČLÁNKY A PROPAGANDA JAKO ZA MINULÉHO REŽIMU.. Jen bych upozornil, že Hnutí bude zacházet stejně se zločinci, jako i s těmi, kteří tyto zločiny kryli a mystifikovali!! Už chápete, páni redaktoři.. Vzepřete se svým nalinkovaným fabulacím a piště O REALITĚ.. Všichni dnes riskujeme a můžete i VY!! V OPAČNÉM PŘÍPADĚ NA VÁS BUDE později NAHLÍŽENO JAKO NA POMOCNÍKY REŽIMU.. Stejně jako byli dříve kolaboranti.. Jdu blejt velebnosti!! Vlastenec

Zobrazit celou diskusi