Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Desítky dívek skončily v Anglii jako prostitutky: Přitom jely za legální prací

Kuplíři české dívky nalákali na kariéru v zahraničí, místo toho je zavřeli do veřejných domů! (Ilustrační foto)
Kuplíři české dívky nalákali na kariéru v zahraničí, místo toho je zavřeli do veřejných domů! (Ilustrační foto)  (Autor: Shutterstock.com)
Autor: psch - 
10. července 2013
09:42

Bez práce, vzdělání a bez znalosti cizích jazyků. Podle těchto kritérií si vybírali kuplíři mladé dívky z Česka. Slíbili jim práci a kariéru v zahraničí, místo toho je ale zavřeli do veřejných domů a násilím z nich udělali prostitutky!

Angličané si Čechy pletou s Poláky, často na ně koukají skrz prsty a opovrhují jimi. To ale asi neplatí v případě prostituce. Dvěma českým rodinám se totiž „docela dařilo“. Dívky, které nalákali z Česka – převážně z Libereckého kraje - nabízeli v katalogu a veřejných domech, bylo jich přes sto!

"Všechny, většinou dvacetileté dívky, chtěly změnit a zlepšit svůj životní styl pobytem a prací ve Spojeném království. Od rekrutů měly sice přislíbenou legální práci, po příjezdu ale byly nuceny k prostituci a nelegálním sňatkům," řekl serveru iDnes.cz krajský státní zástupce Radim Kadlček.

Veřejný dům patřil vrahům

Padesát dívek se kriminalistům podařilo identifikovat, u další šedesátky znají pouze obličeje. Dívky drželi a znásilňovali ve veřejných domech v Londýně a Gloucesteru. Z případu přechází mráz po zádech hlavně kvůli tomu, že dům v Gloucesteru dříve patřil vrahům Westovým, kteří v něm před 40 lety zabili osmiletou holčičku.

Vysoké tresty

Kriminalistům z Anglie i Česka se velkou síť kuplířů naštěstí podařilo rozkrýt. Žena, která byla hlavou jedné větve skupiny, stráví ve vězení devět let. Hlava druhé větve, Češka, dostala nepodmíněný trest 11 let. Její syn půjde do vězení na šest let a další obviněný na osm let.

enriko ( 10. července 2013 16:19 )

karllosi, hň.upe nauč se česky

ladybug ( 10. července 2013 15:53 )

Když nemá vzdělání, ani nezná jazyk, jakou legální práci si taková holka představuje? Dělat au-pair v rodině zase není moc placené a třeba do hotelu už potřebuje znalost angličtiny.

malinak ( 10. července 2013 14:11 )

Presne tak..to nebyli zadni Cesi,ale cigosi s ceskym pasem.Delaji tu to samy co v Cechach..Nemakaj,berou benefity a kriminalitu

horstfuxteleshop ( 10. července 2013 12:34 )

i visrat

karllos.dc ( 10. července 2013 12:31 )

Potrefená HUSA vždy zakejhá!

Zobrazit celou diskusi