Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zázrak! Žena spadla v Praze pod vlak metra: Odešla po svých!

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
1. července 2013
16:03

Tomu se říká uniknout smrti o vlásek! Neznámá žena spadla dnes ráno v Praze přímo pod přijíždějící soupravu metra, nehodu ale přežila bez zranění.

O velkém štěstí může mluvit žena, která dnes v Praze ve stanici metra Muzeum spadla pod přijíždějící metro a přežila.

"Po pádu skončila přímo mezi kolejemi, kde zůstala nehybně ležet, po přejetí vlaku pak lidé vytáhli ženu z prostoru mezi druhým a prvním vagonem zpět na peron. Postavila se na nohy, oprášila si kalhoty a z místa odešla," řekla policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Z kamerového záznamu je zřejmé, že žena čekající na příjezd metra se jen stěží udržela na nohou, zavrávorala a spadla přímo do kolejiště. Jeden z cestujících se ji snažil zachytit, ale marně.

Zda byla žena opilá, se policistům zjistit nepodařilo, protože odmítla lékařské ošetření i dechovou zkoušku. "Policistům tvrdila, že je jen unavená," doplnila Kropáčová.

jahodove_ticho ( 1. července 2013 22:21 )

Kocovina je viróza, zfetování je únava a cikáni pracujou. Dneska už je fakt možný včecko

golf33 ( 1. července 2013 19:55 )

Smažka... škoda, že nechcípla

mzop ( 1. července 2013 19:18 )

proste byla fest ozrala... ale co to ma spolecnyho s homosexualitou?! Smutny je, ze ozralum se nikdy nic nestane, ani kdyz ridej auto, kterym pak sejmou a nedej boze i zabijou nevinny slusny ridice nebo chodce...

frantaklika ( 1. července 2013 17:48 )

no to je hodně divný

trinni ( 1. července 2013 16:59 )

To je divný. Spadla tam i s batohem, vytáhli ji bez batohu, postavila se, oprášila se a ze země zvedla svůj batoh, který tam nikdo nepřinesl.

Zobrazit celou diskusi