Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To je vtip? Dubí, které proslulo prostitucí, má za maskota obří žalud!

Takto to vypadalo v Dubí před deseti lety. Samé nevěstince, samé prostitutky. Dnes už ve městě narazíte jen na obří žalud.
Takto to vypadalo v Dubí před deseti lety. Samé nevěstince, samé prostitutky. Dnes už ve městě narazíte jen na obří žalud.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
1. července 2013
15:05

Dubí, město nechvalně proslulé prostitucí, která v něm kvetla především v 90. letech, se chce zbavit nálepky města plného lehkých děv. Odstartovalo lehce pohádkovou kampaň, která ho má prezentovat jako ráj turistů. Jako svého maskota si však vybralo obří žalud, který u lidí může ledacos evokovat, ehm...

„Pořád, když někde v Česku i za hranicemi v Sasku řeknu Dubí, každý se pousměje a ví, kam s námi,“ přiznal starosta Dubí Petr Pípal serveru iDnes.cz  V 90. letech bylo ve městě 40 nevěstinců se stovkami prostitutek. V roce 2006 odvedla dálnice D8 dopravu do Německa a s ní i sexuální turisty.

Zbavme se prostituce obřím žaludem!

Prostitutky tam město v drtivé většině případů opustily, ale nelichotivé nálepky se město dosud nezbavilo. Nový projekt za 7,9 milionu korun má nyní do prázdné Ruské ulice, kde se to ještě před pár lety hemžilo lehkými děvami, vrátit normální život. Dubí si zvolilo i nového maskota, který vyvolává v lidech smích. Je to totiž obří žalud jménem Dubínek. Vážně.

Opravdový macek

Město si ho zvolilo z několika návrhů. Jasně, sice se jmenuje Dubí a duby mají žaludy, jenže jiné žaludy hrají v prostituci nemalou roli. Bez nich by to prostě nešlo. Město si nechalo navíc zhotovit plyšového maskota žaludu, do kterého se vejde dospělý člověk. Tomu se říká kouzlo nechtěného. Nebo chtěného?

jonn ( 2. července 2013 05:43 )

To je tak ,když na radnici sedí samí ču.ráci. Co jiného je může napadnout .

mzop ( 1. července 2013 19:24 )

No tohle fakt muze napadnou jen tupy redaktorky z Plesku, ktery myslej rozkrokem. Proc by nemohlo mit mesto ve znaku zalud, kdyz jeho jmeno vzniklo z nazvu puvodniho porostu, duboveho lesa? A ku...vy jsou vsude

naidka ( 1. července 2013 19:07 )

a co hofík? Pětimáma je jeho srdeční záležitost.

naidka ( 1. července 2013 19:03 )

chlapi, i když jsou kanci, přece si myslím, že špetku rozumu mají a snad používají kondom.

naidka ( 1. července 2013 19:00 )

ty jsi zvědavá na foto plyšového žaluda? Panenko Maria podsrpenská, nebo jsi myslela něco jiného?

Zobrazit celou diskusi