Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Svatba Adamovské a Štěpánka: Místo obřadu se jim podařilo utajit!

Autor: Hana Höschlová, mokk - 
29. června 2013
07:30

Roky tajili svou lásku a až do poslední chvíle se jim podařilo utajit i svatbu. Herci Zlata Adamovská (54) a Petr Štěpánek (64) jsou od pátečního dne manželé. Místo obřadu se jim ale šikovně podařilo ututlat.

„Jsem na svatbě,“ řekla v pátek Blesku Jana Štěpánková (78), nevlastní sestra Petra Štěpánka. Víc už jsme z ní ale nedostali ani slovo. „Prosím, nelámejte to ze mě. Nepřísluší mi o tom mluvit,“ omluvila se a zavěsila. „Na veselku mě zvali už před čtvrt rokem, ale musel jsem odříct, protože jsem věděl, že dnes budu v Londýně,“ sdělil nám včera z ciziny ředitel Divadla Ungelt Milan Hein. „Přeju jim oběma hodně štěstí!“ vzkázal přes Blesk novomanželům.

Skrývaná láska

Zlatu a Petra pojilo dlouhé přátelství, které postupem let přerostlo v lásku. Jenže Štěpánek cítil odpovědnost k manželce, režisérce Vlastě Janečkové (†77). I když byla těžce nemocná a poslední měsíce života trávila v léčebně, pokládal herec za svou povinnost city ke Zlatě kvůli ní ukrývat. Mlžit přestal, až když Janečková loni zemřela. Blesk oba milence přistihl, jak tráví celou noc pod střechou Zlatiny vily. Udělali si také romantický výlet na její chalupu na Kokořínsku. Pak už se objevovali ve společnosti spolu, šťastní a rozzáření.

marie60 ( 1. července 2013 08:02 )

hela52 ( 30. června 2013 11:15 )

DOBŘE JSTE UDĚLALI JE TO JEN VÁŠ DEN.PŘEJI VÁM HODNĚ ŠTĚSTÍ

sona51 ( 30. června 2013 09:56 )

MOC VAM TO PREJI SLUSI VAM TO MOC

inunka ( 29. června 2013 23:58 )

Novomanželům přeji mnoho štěstí, lásky a spokojenosti.Fandím Vám.Jste skvělí herci.Symaťáci

keep.smiling ( 29. června 2013 22:42 )

a mně se zase zdá, že se naopak k sobě náramně hodí.. a "svazek z rozumu?" V jejich věku? Nemauí přeci zapotřebí takový svazek uzavírat - ani kvůli penězům, ani kvůli slávě toho druhého...takže - nechápu...)

Zobrazit celou diskusi