Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Drzost na entou: Řidič, který sejmul motorkáře, byl zfetovaný a neměl řidičák ani technickou

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archív Blesk)
Autor: psch - 
24. června 2013
21:22

Jako kdyby nestačilo, že v nemocnici skončil motorkář a jeho spolujezdkyně (oba 43). Řidič osobáku, který je přehlédl a srazil, se totiž před jízdou nadopoval zázračnou pilulkou, asi aby měl dostatečné sebevědomí na řízení bez řidičáku a technické!

(Ne)řidič Volkswagenu Passat si možná kvůli nízkému věku či nedostatečné inteligenci nedokázal spočítat jedna plus jedna. Ve dvaadvaceti letech lidé očividně rádi experimentují, často to má ale tragické následky. Když nezabijí sebe, zabijí někoho jiného. Což ale v tomto případě naštěstí neplatí.

Před jízdou se totiž nadopoval extází, drogou známou především z festivalů a diskoték. Asi se potřeboval posilnit před jízdou a nabýt dostatečného sebevědomí, neměl totiž ani řidičák, ani technickou na autě, která prošla před rokem.

Přesto všechno sedl za volant. V obci Šaratice na Vyškovsku pak chtěl zahnout doleva, ale nevšiml si motorky, která ho zrovna předjížděla. Z motorky poslal na zem třiačtyřicetiletého motorkáře a jeho spolujezdkyni. Ti se zranili naštěstí jen lehce.

mortis69 ( 25. června 2013 15:48 )

Když budou soudy důsledný,tak právě pro feta život na dlouho skončil Škoda-pokuta-kriminál

mortis69 ( 25. června 2013 04:29 )

Naštěstí se nic vážnějšího nestalo a ten mladej pitomec to odskáče s plnou parádou

Zobrazit celou diskusi