Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Křesťanská společnost pro léčení gayů skončila: Její šéf je gay!

Šéf křesťasnkého hnutí, které léčilo homosexualitu, je gay
Šéf křesťasnkého hnutí, které léčilo homosexualitu, je gay  (Autor: SHUTTERSTOCK.COM)
Autor: shp, ČTK - 
21. června 2013
11:47

Slibovali, že vyléčí homosexualitu, ale přitom jejich šéf je gay, který svou orientaci dlouhá léta tajil. Americké křesťanské společenství tak po 37 letech muselo ukončit svou činnost.

Americké křesťanské společenství slibující homosexuálům konverzní léčbu jejich orientace ukončilo svou činnost a omluvilo se klientům. Organizace nazvaná Exodus International působila od roku 1976 jako pastorační úřad zaměřený na léčbu homosexuálů. V USA měla 260 odboček.

Léčil homosexualitu a sám je gay

„Udělali jsme mnoho chyb založených na naší víře,“ řekl šéf společnosti Alan Chambers. „Omlouvám se za bolest a trýzeň, které jsme způsobili mnoha lidem,“ dodal s tím, že pastorační činnost spolek neukončí. Homosexualitě se už ale podle jednomyslného rozhodnutí správní rady zabývat nebude.Sám Chambers, který žije na Floridě s manželkou a dvěma dětmi, v prohlášení připustil, že po mnoho let přehlížel svou vlastní vytrvalou příchylnost k osobám téhož pohlaví.

fandamilan ( 21. června 2013 16:19 )

Každý křestan je morbidní debil.Američané obzvlášt,není čemu se divit.Nemám nic proti homosexualum,ale tato část populace není zdaleka tak nebezpečná jako pokurvení křestané.Co křestan,to pedofil,

zaviracispendlik ( 21. června 2013 12:36 )

černo.***níci taky bojují proti gayům

Zobrazit celou diskusi