Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tohle je grázl, který zmlátil rodiče pro zlato! Chtěl mě zavraždit, řekl rozklepaný otec

Tenhel grázl brutálně zbil svoje rodiče, aby je mohl okrást o zlato
Tenhel grázl brutálně zbil svoje rodiče, aby je mohl okrást o zlato  (Autor: Repro FTV Prima)
Autor: psch - 
20. června 2013
22:20

Jenom pár hodin trvalo policistům, než dopadli grázla, který údajně zmlátil svoje rodiče. Otci vpíchl injekcí neznámou látku, matce nastříkal slzný plyn do očí. Pak je okradl o zlato a se svojí vypečenou přítelkyní se vypařil. Když se ho ptali, proč to udělal, s úsměvem to popřel!

Případ, který se jen tak nevidí, se odehrál v brněnských Přízřenicích v jednom z rodinných domků. Povedený synáček Martin Trávníček (38) tam vtrhl se svojí přítelkyní (35) a sprostě napadl svoje rodiče!

Matce nastříkal slzný sprej do očí a do otce bodl injekci s neznámou látkou. „Vykřikla jsem: Martine, co to děláš? Pak se na mě vrhnul a hodil mě na dlažbu,“ popisuje v rozhovoru pro televizi Prima hrozivý útok napadená matka Marta.

Zbitý jako pes skončil v nemocnici grázlův tatínek. „Strhal ze mě veškerý zlato. A přitom na mě řval: Ty ko*ote, ty už to potřebovat v životě nebudeš, ty se toho nedožiješ,“ řekl ještě rozklepaný tatínek v rozhovoru na nemocničním lůžku s tím, že mu povedený synáček vyhrožoval smrtí: „Řekl, že mě zavraždí.“

To už se mu naštěstí nepodařilo. Z domu utekl, ale daleko nedoběhl. Po pár hodinách ho i s přítelkyní dopadla policie. Na otázku reportéra Primy, jestli to udělal, odpověděl s úsměvem: „Ne, o ničem nevím.“

marketkamotarova ( 21. června 2013 19:40 )

Hoj! Právě koluje mezi lidma ojedinělá metoda, jak vydělat peníze - skvělé na léto, když je hodinka, dvě času. Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a je to perfektní!! Stamiliony tím nevydělám, ale i tak, dokud můžu, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu. Více info na Peterblog.wz.sk

zaviracispendlik ( 21. června 2013 09:44 )

dědictví po prarodičích

mememumu ( 21. června 2013 09:40 )

Za tohle by nedostal trest smrti ani za totáče, ty náš směšný e-likvidátorku.

hofihofi ( 21. června 2013 09:14 )

Ale práce je, nedela ten, kdo nechce, se jukni do annonci, třeba remeslniky berou všude, holt nesmis chtit delat sefa v kanclu, moje byv. stara je cikanka praci ma od 15 let do ted a je ji skoro 60, jenze není lina a v tom to je.

pepen ( 21. června 2013 07:52 )

Bohužel není to výchovou-zamiloval se kretén !!!Nemakají-protože není práce..a nebo se jim nechce makat...Nejsou prachy na chlast a přítelkyně ho navede-buď to uděláš nebo jdu za jiným!!!Zblbne a udělá to-určitě taky berou drogy!!!Nic jiného-obnovit trest smrti a likvidovat to všechno!!!V kriminálech to stojí velké peníze!!!

Zobrazit celou diskusi