Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Teploty stoupají, mravy klesají: Souloží se venku po celém světě, a to nejenom v létě!

Autor: shp - 
20. června 2013
18:52

Lidé jsou z horka čím dál tím roztouženější a roztouženější! A nejenom Češi! Teplé počasí vybízí horlivé páry k venkovním sexuálním radovánkám po celém světě.

Celý český internet obletěly snímky dovádějící dvojice na rozpálené střeše v Karlových Varech, které Blesk zveřejnil. Češi jsou ostatně na sex mimo pohodlí domova experti. Internetová služba Google Street View zachytila minulý rok v Českých Budějovicích páreček, který se v autě oddával orálnímu sexu.

Voyeur jménem Google Street View

Kamerová služba Googlu je ostatně expert na zvěčnění lidí při sexuálních radovánkách po celém světě. Ve Velké Británii načapal muže, kterak se s kalhotami proklatě nízko nechá uspokojovat od prostitutky. Australany ve své rozpálené domovině zase přistihl při sexu na kapotě auta.

Vrchol na vrcholu

Někteří lidé si však k sexuálním radovánkám vybírají ještě nezvyklejší místa. V Estonsku přistihli přímo při činu páreček, který kvůli dovádění vylezl až na samotný vrchol mostu. Tam jistě oba vrcholu dosáhli.

nico ( 22. června 2013 18:22 )

Taková ostuda, vím, že kdyby věděl, že ho budou fotit, tak si na desáté fotce umyl nohy

marketkamotarova ( 21. června 2013 19:39 )

Nazdar bazar! Letos koluje po internetu revoluční metoda výdělku peněz, velice snadná na pochopení!! Já si takto přivydělávám již od května a nemám slov, jak snadné to je! Milionářku to ze mě sice neudělá, ale když to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka. A tohle všechno znám z Peterblog.wz.sk

fandamilan ( 21. června 2013 16:06 )

Je to mnohem lepší pocit než být doma zavřený.Pohled na takovou dvojici je daleko příjemnějsí než pohled na kur.u,která má řídit tento stát.Má to ale výhodu-fašista karl nebude spát na zasedání,protože může šlapce němce prohrábnout kundu ,což u nečiho nešlo.Kurva vede český bordel,světový unikát.

ivoadler ( 21. června 2013 12:46 )

Soulož na veřejném místě považuji za prospěšný jev. Nabízí otevřený a radostný pohled na svět, životní optimismus a elán. Děti, zašukkejte si!

zlymikes ( 21. června 2013 10:40 )

lepší pohled než na kandidátku na předsedu vlády s modrým ptákem.

Zobrazit celou diskusi