Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Naštvaný Brit volal policii na prostitutku: Nebyla tak pěkná, jak si představoval!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, lm - 
16. června 2013
19:45

Je celé zemi pro smích! Řeč je o jednom Britovi, který se rozhodl prostřednictvím hovoru na policejní tísňovou linku stěžovat si na prostitutku, s kterou si domluvil setkání. Žena prý byla ošklivá!

Muž si sjednal dostaveníčko se sexuální pracovnicí, která se během telefonického hovoru podle jeho slov značně přikrášlila. Po setkání na hotelovém parkovišti byl z jejího vzhledu nepříjemně rozčarován, neboť popisu neodpovídal, čímž prý porušila britský zákon o prodeji zboží. Takovou klamavou reklamu se proto, jako řádný občan, rozhodl oznámit prostřednictvím tísňové linky policie.

„Bylo to neuvěřitelné, on opravdu upřímně věřil, že nedělá nic špatného a že by policie měla ženu stíhat pro klamný popis. Řekl jsem mu, že ona se žádného prohřešku nedopustila a že ve skutečnosti je protizákonné jeho chování,“ popsal seržant Moran.

Muž se neidentifikoval, policisté ale i přesto vypátrali jeho jméno a za nevhodný hovor se mu odvděčili. Poslali mu napomenutí za mrhání policejního času. Příště by mohl dostat dokonce až šest měsíců za mřížemi!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi