Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kmotři drží spolu: Bém se zastal Janouška. Je to proces na objednávku! říká

Bém s Janouškem jsou vážně kamarádi do deště...
Bém s Janouškem jsou vážně kamarádi do deště...  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: psch - 
13. června 2013
08:26

Bývalý pražský primátor Pavel Kotě Bém hájí svého kamaráda, kmotra Romana Janouška. Vůbec totiž nechápe, proč by měl být za „ťukanec“ souzený. Celý proces vsazuje do socialismu a mluví o kauze na objednávku!

Pavel Kotě Bém buď spadl ze skály na hlavu, nebo se u něj začíná s blížící se padesátkou projevovat senilita. Jinak by totiž asi nemohl obhajovat proces svého kamaráda jako politickou objednávku!

 O tom, že jsou s lobbistou Janouškem velcí kamarádi, není pochyb. „Neopouštím své kamarády. Ani když se jim zrovna nedaří. V mnoha ohledech jsem konzervativní. Já jsem nikdy Romana Janouška nehodil přes palubu,“ řekl Bém ve studiu ZET. A tím to všechno začalo!

Stihomam a přeludy?

Není novinkou, že někdejší vlivní a dnes už vyhaslí politici trpí stihomamem. Podobně na tom je zřejmě i Bém. „Obávám se, zdali se nevracíme o mnoho desítek let zpátky, kdy rozhodování justice ovlivňovalo kromě veřejného mínění také nějaké politické zadání. Kladu si otázku, zda za tím je jen mediální nebo společenská objednávka,“ říká vážným hlasem exprimátor.

Socialistický proces!

A Bém nasazuje korunku a vyhrává cenu za nejlepšího řečníka. „Zda, když justice začíná pracovat v kontextu společenských a mediálních objednávek, se nedopouští v nadsázce stejného zločinu, jako se kdysi dopouštěli představitelé socialistického režimu, když si objednávali politické procesy,“ zamýšlí se Bém.

Tak se, kluci, podělte

Sečteno podtrženo. Bém si zřejmě myslí, že když někdo v opilosti srazí schválně člověka a pak ještě ujede, je to zcela v pořádku. 18 let, které Janouškovi hrozí, by si možná s kamarádem mohli rozdělit, aby to bylo spravedlivé pro všechny!

Teď už asi jenom stačí, aby si gentlemani padli okolo krku a Pavel Romanovi pofoukal bolístku na hlavě a řekl, že všechno bude dobré.

ajtakrajta56 ( 13. června 2013 14:50 )

Tak je vidět, že se měla opakovat defenestrace pražská a všechna ta pakáž se měla naházet do té rozvodněné Vltavy. Beztak nedokázali za tolik let udělat žádná opatření a jen kradou. Je třeba již jednat, zabavit majetky a přispělo by se lidem na povodně. Ty jejich nakradené prachy by se alespoň obrátily v dobro.

gogo ( 13. června 2013 14:35 )

Jisté je, že radovat se, že se "ledy hnuly" by bylo více než naivní. Jedná se pouze o boj prohnilých proti prohnilým. Takové malé vyřizování si účtů.. A pak - pokud se kmotři domluví, to půjde zase pod koberec..

xxxx678 ( 13. června 2013 14:22 )

Aha...ale nebyl přítomen-je v CHorvatsku

dfghjk ( 13. června 2013 13:50 )

taky je mi to divný, aby tak byl nečas róm albín, tím by se to vysvětlilo

dune ( 13. června 2013 13:31 )

Kote by mel byt raci ticho , protoze pujde hned za Janouskem a rozhodne ne za nejakej "stouchanec".

Zobrazit celou diskusi