Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílenému nacistovi sebrali děti: Adolf Hitler je roztomilé jméno pro syna, tvrdí!

Autor: shp - 
11. června 2013
10:44

Nosí Hitlerův knírek, nacistickou uniformu a na krku má vytetovaný hákový kříž. Přesto se Američan Heath Campbell stále diví, proč mu sociálka sebrala všechny jeho děti. U soudu je připraven je získat zpět.

V Evropě by za své oblečení a tetování skončil za mřížemi. V benevolentní Americe mu to projde, ale ohrožování vývoje vlastních dětí nikoliv. Heath pojmenoval své děti jako Adolf Hitler Campbell (7), Joycelynn Aryan Nation (Árijský Národ, 6) a Honszlynn Hinler Jeannie Campbell (5).

Udal je židovský cukrář

V roce 2009 mu ratolesti odebraly úřady. Synovi Adolfu Hitlerovi totiž Heath nechal udělat narozeninový dort a cukrář vše oznámil televizi. „Ten žiďák nás napráskal,“ prohlásil běsnící nacista a rasista v televizi NBC. „Sebrali mi moje děti. Nestačil jsem jim ani říct sbohem. Vyplakal jsem si málem oči,“ dodal.

Adolf Hitler je roztomilé jméno

„Nebyly žádné důkazy, že jsem děti zneužíval, tak co je špatného na jménu Adolf Hitler? Je roztomilé! Můj syn je pojmenován po velkém válečném hrdinovi,“ říká Heath. Úřady však byly jeho projevem a chováním natolik znepokojeny, že mu odebraly jeho nejmladšího syna Honse Heinricha, který se narodil v roce 2011, jen několik hodin po porodu.

Děti mi vzali kvůli jménům

Poté ho nadobro opustila manželka Deborah. Jedinou Heathovou společnicí, která mu dělá doprovod i u soudu, je neonacistka Bethanie White. Sám Heath říká: „Budu o své děti bojovat a řeknu soudci, že je miluji. Vzali mi je jen kvůli jménům,“ říká muž, jehož největším hrdinou je nacistický vůdce Adolf Hitler.

Otec založil Hitlerův rád

K tomu, aby své ratolesti získal zpět, mu však rozhodně nepomůže, že založil organizaci Hitlerův řád. Sice je jejím jediným známým členem, ale podle informací The Sun je napojena na militantní neonacistickou skupinu Combat 18 (18 = AH = Adolf Hitler), která má na svědomí několik lidských životů