Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Prokletá rodina: Milan (†47) zemřel při autonehodě, před dvěma roky ztratil dceru (†20)

Autor: shp - 
11. června 2013
06:30

Pořád se nevzpamatoval ze smrti své dcery Pauly (†20), která zemřela před dvěma lety. Myslel, že si hlavu pročistí při rybaření, ale na místo nedojel. S autem se Milan (†47) vyboural a sjel s ním do vody. Na místě zemřel.

Rodina Milana ze slovenské Beluše je opravdu prokletá. Před dvěma lety zemřela jeho teprve dvacetiletá dcera Paula. Trpěla vážnou nemocí, a když dostala záchvat, neměla u sebe léky. Zdrcený Milan tak zažil to nejhorší, co může rodič zažít. Pochoval vlastní dítě.

Náraz do hráze ho odhodil do vody

Tuto neděli se rozhodl, že se uvolní při oblíbeném rybaření. Nasedl do svého terénního vozu a vyjel i se třemi udicemi k řece. S vozem vyjel až ke Kočkovskému kanálu. Kopec, který k němu vede, ještě vyjel, ale narazil na hráz a i s vozem sjel do vody.

Ani devět hasičů ho nezachránilo

Z vody se muže snažilo vytáhnout devět hasičů z Trenčína a Dubnice, včetně potápěče. „Přivolaný lékař však mohl konstatovat už jen smrti řidiče,“ prohlásila trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová.

Byl to skvělý chlap

Sousedé si Milana pamatují jako skvělého člověka. „Byl to dobrý chlap, vždy každému pomohl, ať už to bylo pro obec nebo jen tak. Byl velmi pracovitý,“ prohlásil starosta obce Beluše. Ján Prekop.

zaviracispendlik ( 11. června 2013 08:48 )

fuj, blbej osud

Ford Henry ( 11. června 2013 08:30 )

Nedávno jsem viděl dokument a tam ženskou zamlada rozstřílel manžel, pak si prostřelil hlavu. Ona to přežila, potom prý z kontaminované transfůze dostala žloutenku, pak rakovinu jater a zemřela když ji zaživa pohřbili i s dalším manželem lupiči.

janina7777 ( 11. června 2013 08:09 )

něco na tom bude

Zobrazit celou diskusi