Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kalouskova chabá výmluva po drmolení v rádiu: Jsem také vytopený!

Autor: simao - 
7. června 2013
11:20

S velkou vodou se potýkají i v Bechyni na Táborsku, kde má Miroslav Kalousek chatu. Právě o záplavách přitom drmolil ministr v rozhovoru pro Český rozhlas. Těžko hledal slova, mluvil, jako by byl opilý. Jenže Kalousek má jiné vysvětlení. Je vytopený a unavený! Nebyl však spíš pan ministr vylitý?

Aféra s virózou Miloše Zemana sotva odezněla a je tu další skandál. Tentokrát je na pranýři Miroslav Kalousek. Sám se sice navezl do prezidenta po podivném otevírání korunovačních klenotů, teď však řeší vlastní ostudu poté, co opilecky odpovídal v rozhovoru pro Český rozhlas.

Kalousek měl vysvětlil, jaké daňové úlevy čekají lidi a firmy, postižené povodněmi.

Ministr však překvapil nejistou mluvou, drmolením a zapomnětlivostí - na jméno nemohl přijít vládnímu mluvčímu Janu Hrubešovi, o kterém přitom předtím přes den mluvil.

Chabá výmluva: Jsem zatopený!

Kalousek pro to však našel vysvětlení. "Můžu říct jen tolik: už čtyři dny nespím. Vedle toho, že musím řešit povodně v rámci České republiky,jsem taky sám vytopený," odůvodnil svůj rozpačitý výkon.

Chalupu má přitom v jihočeské Bechyni, kde velká voda z Lužnice překonala i protipovodňové bariéry. Záplavy zde musel ostatně Kalousek řešit i v roce 2006. Jenže pane ministře, není rozdíl mezi vytopený a vylitý?