Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Masakr rodiny v Brně mohl mít obětí pět: Přítelkyně jednoho ze synů unikla těsně smrti!

Autor: ČTK, lm - 
5. června 2013
19:37

Všechny důkazy podle policie svědčí o tom, že dvacetiletý Američan Kevin Dahlgren v uplynulých dnech zavraždil v Brně-Ivanovicích své čtyři příbuzné. Nechybělo málo a obětí mohlo být pět. Přítelkyně jednoho ze zavražděných unikla na poslední chvíli!

V rodinném domě byli zavražděni dosud nejasným způsobem čtyři lidé - manželé a jejich dva synové. Zavražděná žena a matka obou mladíků byla sestřenicí Dahlgrena.

V den vraždy byla ráno v domě přítelkyně jednoho ze synů. Včasným odchodem nejspíš unikla jisté smrti. Po poledni zaznamenali sousedé slabý kouř, ale nevěnovali mu pozornost. V 17:00 byl Dahlgren na letišti ve Vídni. Ve 21:50 přijeli hasiči likvidovat kouř. Našli tam čtyři mrtvé. Podle informací z vyšetřování byli oběti nalezeny v různých částech domu.

S českou policií spolupracuje FBI

Policie získala od americké FBI věci, které měl u sebe Dahlgren, když byl při útěku z ČR a po letu z Vídně do USA zadržen na letišti ve Washingtonu. Zkoumají je specialisté. Zjišťují, zda na nich nejsou biologické stopy zavražděných.

Policie dostala ze Spojených států i Dahlgrenovu výpověd. Muž tvrdí, že si šel zaběhat a příbuzné, u nichž asi tři týdny bydlel, při návratu našel mrtvé. Pak údajně ve zmatku uprchl.

Motiv činu ale není jasný a je otázkou, zda se jej podaří zjistit.

 

 

blanka19 ( 6. června 2013 11:18 )

ty si ale naivní. snad si nemyslíš že kvuli tobe budou čerpat primo od policie... to se ani tam u vas nedelá

blanka19 ( 6. června 2013 11:12 )

dukazy má, ale určite ich nebudú zverejňovat, len kvuli tve netrpelivoti

pgga ( 6. června 2013 03:35 )

Lyso...je lyso...co na to rict.. dusevni..co?

pgga ( 6. června 2013 03:33 )

Dobrotko....KDE..je vysvetleni...ze CR hasici...jsou zavolani....7 hodin potom kdy on prokazatelne odjel...kde?..Dum takzvane zapalil...ON?

cinderella1 ( 6. června 2013 03:27 )

vrat se zpatky do nory ty zvire!

Zobrazit celou diskusi