Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Google Street View zachytil milenecké drama: Muž vyhodil svou ex z domu!

Autor: INT, lm - 
1. června 2013
16:40

Google Street View už zachytil leccos neobvyklého. I přesto, že služba existuje už šest let, stále se objevují nové podivnosti, které nás překvapí.

Nešťastná žena nakládající věci do auta z rozházené hromady na trávníku. Vševidoucí auto společnosti Google navždy zaznamenalo dramatický rozchod milenců. "Google Street View zachytil velkolepý moment, kdy můj kamarád vyhodil svou ex z domu," stojí na popisku u fotky, která byla zveřejněna na internetu.

Ale to rozhodně není ta nejdivnější fotografie, která při mapování měst vznikla. V Německu kamery zachytily nahého muže rozvalujícího se v kufru auta, ve Švédsku si na auto počkal pro změnu muž s koňskou hlavou.

Netradiční zálibu má belgický umělec Mishka Henner. Na základě tipů na internetových diskuzích sbírá záběry prostitutek, které Google na svých cestách zachytil. Některé z nich se před kamerami pořádně rozjely.

kukulin ( 2. června 2013 07:12 )

Zřejmě úpravy fotek dělá automat, proto mají koně rozmazané hlavy a u toho psa popletl konce a místo hlavy rozmazal ***ku a ocásek.

dobrotka ( 2. června 2013 00:09 )

Ale je to fotomontaz jak prase! Copak nevidis, jak chybi psovi kus zadku?

cinderella1 ( 1. června 2013 22:04 )

mas pravdu!

dobrotka ( 1. června 2013 21:07 )

Google Street View ma za ukol sledovat obcany. Je to absolutni zasah do soukromi. Aby lide hned nervali, tak z toho ze zacatku delaji legraci, nekdy i trapnou, co vsechno lze timto Google Street View videt a pozorovat. A lide se nechavaji opit rohlikem, ze je to vlastne desna legrace. jeste chybi lidi ocipovat, aby byl o nich prehled i za zdmi.

dobrotka ( 1. června 2013 21:01 )

Haha - hned prvni foto - muz v kufru a rozvaleny pes - je pekna fotomontaz. Psovi zapomeli kus zadnice

Zobrazit celou diskusi