Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Záhadný mutant z ulice: Tohle prý zachytily kamery v hlavním mestě Kanady!

Autor: evak, mokk - 
9. května 2013
20:29

Internetový program Google Streetview, kde si lidé můžou virtuálně procházet ulice měst z celkého světa, ukázal už všelicos. Od souložících párů, přes prostitutky až po vraždy. Hitem posledních dnů se však stala podivná kreatura z kanadské Ottawy. Má dvě nohy, ocas a kočičí hlavu bez uší!

Lidé fotku toho podivného mutanta sdíleli snad na všech sociálních sítích. Mnozí dokonce věřili, že ta stvůra označovaná jako »dvounohá půlkočka« skutečně existuje. „Děsí mě to,“ napsala pod snímek Sharon Horgan. Další uživatel Dave Atkinson se naopak na Twitteru baví: „Vždy, když se cítím mizerně, podívám se na fotku poloviční kočky na Google Street View.“

Jenže nakonec se ukázalo, že celá ta senzace je jen dílem vtipálků a jejich počítačových programů. „Ve skutečnosti jde o klasickou bílou kočku jménem Thumbelina. Google ji vyfotil už v roce  2003 jak se prochází kolem plotu po Parliament Hill nad řekou Ottawou,“ odhalil někdo z obyvatel kanadské metropole, který záběr ze Street View poznal.

Její pozměněná podoba je výtvorem vtipálků, kteří odvedli precizní práci.
Na Youtube ale existuje skutečná kočka, které chybí zadní nožky. Podle jejích majitelů jí to ale v běžném životě příliš nepřekáží.

Co je to Google Street Wiew?

Jedná se o internetový program, který umožňuje prohlížet nejrůznější místa světa prostřednictvím panoramatických snímků pořízených z ulice. Kamer Googlu umístěných na autech si často lidé ani nevšimnou, a tak se uživatelé na sociálních sítích pořízenými snímky často baví. Nejeden pár už byl přichycen například při milostných hrátkách.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hankakyslikova ( 12. května 2013 00:13 )

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Prozrazeno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

dadaveve ( 10. května 2013 09:03 )

pěkná kočička

mortis69 ( 10. května 2013 04:35 )

Aby to nebyl dvounohej kobyl v kožichu

mortis69 ( 10. května 2013 04:28 )

Na rozdíl od našich politiků má inteligentní pohled Není šprochu atd....Kdyby jste viděli po čem chodíte,co je tam dole v kanálech,nedivili by jste se ani tomuhle.

luk.dos ( 9. května 2013 21:39 )

Celou tu kr***nu jste si uplně vymysleli, protože každý de**l který má Google View ví, že jdou na spoustu fotkách vidět jen chodicí nohy a podobně, todle je uplně to samé,to autičko který jelo okolo zachytilo 2 snímky a vložilo je naraz. Aby zaplnilo obraz , nemužou kontrolovat každou kočku která jim tam prošla že na snímku nebude celá...

Zobrazit celou diskusi