Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tenhle mladík (16) napadl manžele v Duchcově: Lituju toho, říká

Autor: ljš - 
28. května 2013
16:39

Vzal klacek do ruky a spolu s několika dalšími Romy brutálně napadl nevinné manžele, kteří mu nic neudělali. Teď hrozí Davidovi (16) vězení, a tak se omlouvá, jak může, a tvrdí, že svého činu lituje.

Manželé Jana a Michal L. se 18. května vraceli domů, když je v Nádražní ulici napadla skupina Romů. Útok vyvolal právě nejmladší ze skupiny, šestnáctiletý David, který do ruky dokonce popadl klacek.

"Křičeli na nás: Zas*aný gadžové! Řekl jsem jim, aby si nás vůbec nevšímali. No a začalo to," řekl serveru iDnes.cz napadený Michal. S obrovskou intenzitou útočily především dvě mladé Romky, které jeho ženu brutálně bily a kopaly do hlavy a dokonce jí s ní tloukly o chodník.

"Lituju toho, chtěl bych se omluvit. Byli jsme všichni ožralí,“ kál se David před novináři. Podle místních ale omluva nestačí a chtějí proti narůstající kriminalitě bojovat. Na středu již svolali do centra Duchcova demonstraci.

Strážníka propustili

Za incident už zaplatil strážník, který měl v osudný okamžik službu. Přestože vše sledoval na kamerovém systému a napadená Jana dokonce bouchala na dvěře služebny, kde seděl, nijak proti Romům nezakročil. Zavolal sice hlídku, aby na místo dojela, sám však dál seděl u monitoru. Za své jednání byl v úterý propuštěn.

Video  Bitka s Romy  - Policie ČR
Video se připravuje ...

mrdkazeman ( 27. června 2013 09:52 )

ty mrdko cikanska,zkurvysyne zasranej,privazat celou tvoji spinavou rodinu,tvoji cikanskou pachnouci matku spolu s tebou a vsemi krysami z tve rodiny a pomalounku vas upalovat zaziva ty spinavej potkane A tem cikankam co utocily na tu bezbrannou zenskou,tem bych nechal zaziva vyrezat zkurvene cikanata z bricha a nechal je jako atrakci vykrvacet.Vy mrdky,je treba jit do valky vy spiny.Tohle teda ne!

chrodyha ( 5. června 2013 15:27 )

http://***blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/198768/dalsi-brutalni-utok-v-duchcove-12leteho-kluka-zbil i-klacky.html Pod tímto článkem není diskuse. Hnědý opět zaútočili na bezbrannou osobu. Zakládám Hnutí na Obranu občanů proti cikánům. /HOOC/. Zájemci, hlašte se na mailu mikeb1@seznam.cz, Pokud toto hnutí získá dostatečný počet členů, vyhlásíme v této zemi válku Občanů, proti Cikánům. Ano, občanskou válku. Čím víc občanů se přihlásí, tím lépe. Na každý mail osobně odpovím.

verasum ( 4. června 2013 15:38 )

Ty omluvy Ti tak žeru ty cíkánskej šmejde, jestlipak by jsi si to dovolil v Anglii. Táhni někam,když se neumíš chovat.

hadafan ( 4. června 2013 13:30 )

Mega zrůdy.

hadafan ( 4. června 2013 13:29 )

máš bod a souhlasím ,ten věděl co to je za /nemohu najít výraz/vrahy a zku.rvy zloděje,nejlépe vyhladit ,co tak pracovní tábory ,co si udělaj to si sežerou a nakonec se vymlátěj a sežerou mezi sebou.....................a bude to.

Zobrazit celou diskusi