Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechutné! Komik si dělá legraci z brutální popravy vojáka: Ve studiu měl "vrahy"

Autor: šim - 
28. května 2013
11:48

VIDEO: Británie je znechucena a v šoku! Z útoku dvou šílených islamistů nigerijského původu, kteří v centru Londýna brutálně zavraždili britského vojáka, si udělal legraci nizozemský komik, který si do studia pozval dvojníky útočníků s vražednými nástroji v krvavých rukou.

Šílený spot okamžitě zaplavil internet a britská média. Je z produkce televizní stanice VARA a má být parodií na mezinárodní soutěž Eurovize. Komik jménem Paul De Leeuw, který hraje moderátora v improvizovaném studiu s falešnými fanoušky z jednotlivých soutěžících zemí, představuje nejdříve německé zástupce, kteří však místo Eurovize sledují na obrazovce utkání Ligy mistrů.

Pak se obrátí na fanoušky z Velké Británie. U stolku sedí dva muži, kteří jako by byli kopiemi dvou krvelačných útočníků z londýnských ulic. Oba mají ruce od (falešné) krve a drží v nich sekáčky a nože. Právě těmito vražednými nástroji připravili o život mladého vojáka Leeho Rigbyho (†25) dva muslimové, kteří ho minulý týden pobodali a pak se mu pokusili hlavu oddělit od těla.

Když kamera zabere diváky, jejich reakcí je naprosté zděšení a šok. Moderátor navíc vybízí oba „britské fanoušky“, aby nástroji zamávali do kamery. Šílený komik pak za povykování „We are one“ (Všichni jsme jednotní) opouští záběr a spot končí.

Skeč vyvolal vlnu kritických reakcí a odsouzení. „To nemá Paul De Leeuw žádnou úctu? Že se nestydí,“ zní jeden z tisíců komentářů, které se objevily na sociálních sítích.

Komik Leeuw se však jen tak nezastydí a se svými nevhodnými vtípky zřejmě jen tak nepřestane. Minulý týden šokoval, když přímo ve studiu během své show pil mléko z prsu kojící ženy.

vary ( 28. května 2013 12:56 )

Černá opice potřebuje mít nad sebou bič, jinak to nefunguje.

japos22 ( 28. května 2013 12:48 )

Je to nechutné... nicméně kdo to četl pozorně, je to spíše černý humor směřovaný k primitivním demagogickým kecům o jednotě, když svět bude vždy o hodně složitější.

zasejedna ( 28. května 2013 12:46 )

Vždyť jde jen o peníze, není v tom nic osobního.

otec-decathlon ( 28. května 2013 12:45 )

To je ale těžkej humus....kam to padáme...snad už do pekla? ..jedni vraždí a tvrdí, že je to svatá válka..a druzí si z toho ještě dělají švandu. Co si to do pr...někteří ti muslimáči už dovolují, a není na ně metr. Já bych jim dal svatou válku...nechal bych je makat až zbělají.. ..a konečně by poznali, proč se máme lépe. Barva pleti je jedno, pokud máš vykopat jámu pro potrubí...!!

marie60 ( 28. května 2013 12:32 )

Zobrazit celou diskusi