Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželská hádka jako z akčního filmu: Rozzuřený Jozef (†40) najel autem do dětského pokoje!

Autor: shp - 
27. května 2013
13:44

Scéna jako z akčního filmu se odehrála na Slovensku. Jozef (†40) se tam pohádal do krve se svojí manželkou Helenou (36). Celý rozzuřený pak nasedl do auta, se kterým najel do vlastního domu. Vůz explodoval a Jozef v něm uhořel.

Manželská hádka ve slovenské Veľké Kozmálovce skončila tragédií. Samotný Jozef zemřel ve voze. Jeho žena Helena a dvě děti skončily v nemocnici.

Smrt v plamenech

Požár se po explozi auta začal šířit domem. Jozefův život vyhasl na místě v plamenech. „Řidič na místě nehody zemřel. V rodinném domě utrpěly popáleniny dvě osoby, třetí je v šoku,“ prohlásila Kristína Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného sboru.

Manželku se mu podařilo zranit

Mezi zraněnými je právě Helena (36), jejíž stav ale není vážný. Hůře je na tom její syn (13), který utrpěl popáleniny na deseti procentech těla. Dcera Kristína se dostává z šoku. Je možné, že si psychické následky ponese do konce života.

naidka ( 27. května 2013 16:20 )

nějak rychle jsi v koncích, boooooze, ty jsi paco mnauuuuu.

pekna.potvora ( 27. května 2013 16:17 )

divim, má si užívať slobodu a nie zúriť!

hofihofi ( 27. května 2013 16:11 )

Ale je to psina, jak se z ukradene klobasy ve 40 ranu udela rasizmus proti cikanum.

hofihofi ( 27. května 2013 15:59 )

DOPLNENI KONCE Cikáni´ a ,černý huby´ a následně je pronásledovali až k radnici, kde je surově napadli. Když to viděl můj strýc, běžel jim na pomoc. Jeden z rasistů ho začal bodat nožem a zasáhl ho do zad. A pak bodal dál, celkem ho bodl jedenadvacetkrát. Smrtelná rána byla do srdce," sdělil Gorola serveru Romea.cz. Optali jsme se mluvčího teplické nemocnice, jestli může oněch 21 bodných ran potvrdit, zatím však na náš e-mailový dotaz neodpověděl. Tvrzení, že útočník reagoval na krádež klobásy je podle Vratislava Gorola lež, která má zakrýt rasistický útok. Jak dodal, představitelé institucí mají strach z oprávněně vzedmutých emocí místních Romů a z možných nepokojů během lázeňské sezony. "Byl jsem svědkem, jak ti útočníci hajlovali a pokřikovali heil Hitler. Můžeme poděkovat policistovi z kriminálky, který vše viděl a dal strýci první pomoc. Bohužel jeho zranění byla kritická a při převozu do nemocnice zemřel. Byl zavražděn proto, že nebyl lhostejný k dění kolem sebe. Ať mu Bůh dá věčnou slávu," dodal Gorola. Podobný názor má i Jozef Miker, známý romský aktivista z nedaleké Krupky."Bojí se to zveřejnit, protože už běží lázeňská sezona a nehodí se jim okolo toho žádný rozruch z romské strany," řekl serveru Romea.cz.

hofihofi ( 27. května 2013 15:55 )

TADY MATE NECO JINEHO PRO POSUSNANI, NA SERVER ROMEO MUZOU JEN JEJICH KYVALOVE, CO SE STALO, CIKAN UKRADL STANKARUM KLOBASU, TI HO ZBILI A JE Z TOHO RASIZMUS Téměř padesátiletý muž byl podle TV Nova a Blesku zabit kvůli hádce o klobásu, kterou prý chtěl ukrást. Žádný ze sdělovacích prostředků navíc neinformoval, že obětí je Rom. Podle svědectví jednoho z příbuzných zavražděného však celá věc proběhla jinak, vůbec nešlo o klobásu a její údajnou krádež. Zavražděný Rom, 49 letý Ivan Jarka, známý pod přezdívkou Mikoro, se zastal mladých Romů, kteří nikomu nic neudělali, proti útoku rasistů. Vrah jej za to prý 21krát bodnul nožem. Soft verze TV Nova "Slavnostní zahájení lázeňské sezóny v Teplicích poznamenala tragická událost. Po noční potyčce na Benešově náměstí zemřel 39letý muž (správně mělo být 49letý - pozn. red.). Bláznivá hádka o klobásu skončila vraždou. V Teplicích se do časných ranních hodin slavilo zahájení lázeňské sezony. Všichni už byli kolem 4. hodiny ranní v pořádně bujaré náladě, někteří i pod silným vlivem alkoholu. Několik stánků ale ještě bylo v provozu. Mezi nimi i stánek s klobásami, ke kterému přišel 39letý muž. V opilosti zřejmě ukradl z grilu dvě klobásy a snažil se s nimi zmizet, jenže stánkař si toho všimnul a vydal se za ním. Pak se zřejmě oba začali hádat a stánkař podle informací TV Nova bodl údajného zloděje nožem. Ten utrpěl zranění, kterým podlehl. Nepomohl mu ani rychlý zásah záchranářů. Takto o případu informovala televize Nova na svém serveru tn.cz a informaci od ní převzal deník Blesk. Verze příbuzných Synovec zavražděného Roma Vratislav Gorola, který byl svědkem celé události, ovšem tvrdí, že vše proběhlo jinak. Podle něj byl Ivan Jarka zavražděn, protože se zastal mladých romských kluků, kteří byli napadeni z rasistických důvodů. "Čeští rasisté, kteří prodávali párky a klobásy, silně posíleni alkoholem, si všimli kolemjdoucích mladých Romů, kteří.nic nikomu nedělali. Začali na ně pokřikovat ,Cikáni´ a ,černý huby´

Zobrazit celou diskusi