Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Hrůzná nehoda na Brněnsku: Roční chlapeček a jeho otec jsou těžce zranění

Při nahodě u Maršova na Brněnsku byl vážně zraněn roční chlapeček a jeho otec (40)
Při nahodě u Maršova na Brněnsku byl vážně zraněn roční chlapeček a jeho otec (40)  (Autor: HZS Jihomoravského kraje)
Autor: ljš, ČTK - 
27. května 2013
11:22

K hrozivé nehodě došlo v neděli pozdě večer na Brněnsku. Po srážce dvou aut bojuje v nemocnici o život roční chlapeček a jeho čtyřicetiletý otec.

Dva těžce zraněné si dnes vpodvečer vyžádala nehoda dvou aut na silnici mezi Lažánkami a Maršovem na Brněnsku. "Zraněný je 40letý řidič jednoho z aut a jeho jednoroční syn. Záchranáři oba zraněné přepravili vrtulníkem do brněnské fakultní nemocnice," řekla brněnská policejní mluvčí Petra Vedrová.

"Oba utrpěli velmi vážná poranění a v tuto chvíli se nacházejí v přímém ohrožení na životě," uvedla včera ve 21:30 mluvčí brněnské fakultní nemocnice Anna Mrázová.

Jedno z aut při nehodě vjelo do protisměru. "Jeho řidič uvedl, že údajně dostal smyk," uvedla Vedrová. Zranění byli pouze ve druhém autě. Kromě řidiče a jednoročního chlapečka utrpěla manželka řidiče a jejich další dvě děti lehčí zranění. Na místě zasahovali také hasiči, na jednom z vozů museli odstřihnout střechu.

renda01 ( 27. května 2013 14:52 )

Zase jel jak prase, nepřizpůsobil jízdu stavu vozovky a napálí si to do poklidně jedoucí rodiny. Bych hajzlovi napařila minimálně dvacet let na tvrdo. Když jsem dneska viděla jak se spousta lidí po té mokré klouzající vozovce řítila jakoby byla úplně suchá a nehrozil smyk, dělalo se mi zle. No a pak to takovýto hovado napálí do někoho, kdo jede klidně a opatrně. Snad se z toho tatínek se synkem dostanou..i když u takto malých dětí je ta šance hodně malá.

boball ( 27. května 2013 12:03 )

Počkej,zase na tebe bude hnusná prodavačka

Zobrazit celou diskusi