Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Šílenec (†23) v Texasu zastřelil ženu a postřelil šerifa: Policie ho zabila

Policie šílence (†23) naštěstí zastřelila - ilustrace
Policie šílence (†23) naštěstí zastřelila - ilustrace  (Autor: ČTK)
Autor: shp, ČTK - 
27. května 2013
07:41

Naprostý šílenec (†23) začal v texaském okresu Concho střílet náhodně do lidí kolem sebe. Zranil celkem šest osob, včetně místního šerifa. Policie střelce nakonec zabila.

Jednoho člověka zabil a pět dalších lidí zranil v neděli v americkém Texasu mladý muž, který bezhlavě střílel ze svého malého nákladního vozidla při jízdě. Útočník nakonec zemřel při přestřelce s policisty.

Šílenec střílel z poloautomatické pušky

Střelec pocházel ze Severní Karolíny. Měl u sebe poloautomatickou pušku, pistoli a plno munice. Zasáhl lidi na několika místech okresu. Mezi zraněnými je i místní šerif, uvedly úřady v prohlášení. Důvod mladíkovy střelby nesdělily.

Zbraně jsou v USA lehce k dostání

Podobné bezhlavé střelby zjevně psychicky narušených jedinců nejsou ve Spojených státech zvlášť výjimečné a vždy oživují diskusi o podmínkách soukromého držení zbraní v zemi. Ústava USA zaručuje všem Američanům právo vlastnit zbraň na svou obranu

zasejedna ( 27. května 2013 11:14 )

lahny ( 27. května 2013 09:37 )

A to se všichni diví, proč zabíjel ten Američan v Brně.Třeba si to už naplánoval, protože počítal s tím, že odtud odjede a buď se na něj nepřijde a nebo, že ho Američani k nám nevydají.Kdyby to třeba udělal tam, tak by ho policie na místě zastřelila, tak jak to píšou tady.

horstfuxteleshop ( 27. května 2013 09:30 )

jo to dobytek, však vidíš jak uráží náš vzor USA, vydavatel je němec má rád ameriku a tenhle komunistickej dobytek mu jí uráží, možná mu stopnou IP adresu doživotně, z.m.r.dovi

horstfuxteleshop ( 27. května 2013 09:27 )

protože je to pit.omej ču.r.ák

montevideo ( 27. května 2013 08:25 )

On si to domluvil, aby se zamaskoval před sedmou !

Zobrazit celou diskusi