Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

»Pan Facebook« Mark Zuckerberg v Praze: Má 350 miliard, ale jen jednu mikinu?!

Autor: map, mokk - 
26. května 2013
06:44

Kdybyste ho v těchto dnech potkali v pražských ulicích, možná byste měli cukání tomu chudému studentíkovi podstrčit pár stovek, ať si koupí nějaké hezčí hadry. »Pan Facebook« Mark Zuckerberg (29) má na kontě 350 miliard, ale obléká se pořád stejně: Za pár stovek a jako šupák.

Nejtypičtějším miliardářovým outfitem je jednoduché šedé triko s krátkým rukávem, mikina s kapucí na zip a laciné džíny s elastickým pasem. Vše v šedé barvě a s nevýraznými střihy. Tak oblečen chodí jak na procházky se svým psem, tak i na společenské akce.

Přišel tak i na recepci s prezidentem USA Barackem Obamou, což mnozí nemohli rozdýchat. A přijel tak – jaké to překvapení! – i na bleskovou návštěvu Prahy...

Ani jídlu moc nedá - hodoval v Mekáči!

Kam si zajde na oběd miliardář? Do Four Seasons? Nebo do Alcronu s michelinskou hvězdou? Nejspíš ano, ale nesmí se jmenovat Marc Zuckerberg! Toho, když po špacíru starou Prahou přepadl hlad, zaskočil si s manželkou za Karlovým mostem na hamburger!

„Potkal jsem ho v McDonaldu, byl velice ochotný a dokonce jsem se s ním i vyfotil. Když pak odcházel, vzal jsem si na památku ze stolu jeho účtenku,“ napsal nám čtenář Janek Hájek.

tkadlec-studio ( 4. června 2013 17:59 )

ma 350 miliard a jednu mikinu, to nekoho zere co? autor clanku by jen behal po obchozech, ne? njn, kdybyste nepsali takove s..cky, tak mozna i blesk by mel uzivatelu jako fb a tolik penez fandim mu, nehraje si na zadneho primadonu, nema zapotrebi kupovat nejdrassi auta a to ze si zajde v Praze do mekace mezi obyc lidi, o necem mluvi!!

sphere82 ( 26. května 2013 19:38 )

...stačí k tomu abych mohl říct svůj názor

sphere82 ( 26. května 2013 19:38 )

krátkodobé cestování je na nic. Alepůl života jsem prožil v zahraničí, tak to snad

messiah ( 26. května 2013 17:55 )

ty jsi mi ale chytrolín ..... od čeho je asi šef redaktor ... oni šefujou celej koncern ne jeden podelanej blesk a kdyby jim posílali clanky že všech plátků tak by ty aktuality moc aktuální nebyli. použij mozek než vyplodíš takovou hovadinu.

majojo ( 26. května 2013 13:52 )

Když to bereš takhle tak má každý den jednu mikinu k použití. Po procházce ji zakodí.

Zobrazit celou diskusi