Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (†5) se utopila na dovolené v Egyptě: Poslední zamávání rodičům

Autor: shp - 
20. května 2013
19:21

Roztomilá holčička mává rodičům a užívá si krásné počasí u moře. Za několik hodin poté byla nalezena utonutá na dně bazénu. Chloe Johnson (†5) se utopila v bazénu egyptského letoviska, u kterého nebyl žádný plavčík. Její rodiče ukázali poslední fotku holčičky.

Rodiče vzali svou milovanou Chloe do Coral Sea Waterworld Hotelu v egyptském městě Šarm aš-Šajch. Resort byl plný bazénů a topogánů, které dívenka milovala. Vodní radovánky se ale změnily v horor, když dívenka utonula. Tatínkovi, ani dalším turistům se jí nepodařilo oživit. U bazénu nebyl žádný plavčík a na ambulanci čekali neskutečné čtyři hodiny.

Zamávání jako sbohem

Ještě předtím, než se s holčičkou vydali rodiče do osudného bazénu, koupali se s ní v moři. Tam si jí naposledy před smrtí vyfotografovali. „Chloe na ní vypadá, jako by nám mávala sbohem,“ říká s pláčem Sarah Thomson (32), maminka dívky. Otec Tony (42) popsal svou zoufalou snahu o její záchranu: „Dával jsem jí dýchání z úst do úst a nezdával jsem se. Jenže ona začala modrat a z pusy jí vytékala pěna.“

Maminka čeká další dítě

Zdrcená Sarah deníku The Sun prozradila, že je v třetím měsíci těhotenství. „Chloe byla nadšená zprávami o miminku. Těšila se, že se stane velkou sestřičkou,“ řekla. „Děťátko se dozví vše o Chloe, ale nikdo jí nenahradí. Nikdo jí nikdy nenahradí,“ uzavřela Sarah.

Lou lou T ( 19. února 2021 16:45 )

Heartless individual

Lou lou T ( 19. února 2021 16:43 )

God willing you will not suffer any such tradegy in your lifetime. But if you do. I hope you are shown more compassion than you clearly did not do here.

Lou lou T ( 19. února 2021 16:41 )

U
heartless individual

louiset73@yahoo.com ( 4. června 2020 17:43 )

Such cruelty.I pray you are not ever shown such unkindness if God forbid a tradegy ever happens to you and your family.

louiset73@yahoo.com ( 4. června 2020 17:40 )

Wow. Such vile comments. No compassion. I pray tragedy will never afflict you or your family as it did with our dear Chloe.

Zobrazit celou diskusi