Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rozvedený otec podřezal synovi (†10) a dceři (†5) hrdla, protože je nezískal do opatrovnictví

Otec podřezal ve Francii své děti, protože nedokázal snášet, že je nemůže vídat tak často, jak chce
Otec podřezal ve Francii své děti, protože nedokázal snášet, že je nemůže vídat tak často, jak chce  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
19. května 2013
21:39

Oženil se s Francouzkou, měli dvě děti, ale jejich vztah nevydržel. Před dvěma lety se rozvedli a od té doby vedli ústní i soudní spory o tom, kdo bude děti vychovávat. Rozvedený Brit (48), žijící ve Francii, se nakonec rozhodl, že když nemůže mít své děti napořád, nebude je mít nikdo. Podřezal jim krky.

Masakr se odehrál na předměstí Lyonu. Těla svých dětí našla žena poté, co násilím vrazila do exmanželova bytu, kam ji předtím nechtěl pustit. Děti ležely v tratolišti krve a nejevily nejmenší známky života. Žena tak na svého bývalého muže zavolala policii.

Děti dostal poprvé o víkendu do péče

Vrah mezitím unikl, ale policie ho již dopadla. Podle sousedů byl Brit poslední dobou nezaměstnaný. Nedokázal také snést to, že nevídá své děti. Tento víkend syna (†10) a dceru (†5) poprvé dostal do vlastní péče. A skončilo to krvavou tragédií. Matka se po smrti svých dětí zhroutila.

keep.smiling ( 20. května 2013 08:24 )

v Británii jich žijí desetitisíce, muslimů...a chovají se ke svým ženám tak, jak byli vychování např. v Palestině či v jiné ortodoxní zemi, kde se vyznává islám a tradice...

keep.smiling ( 20. května 2013 08:21 )

a žádný matka nebude dětem bránit, aby vídávaly svého otce, jak se mnohdy stává...jen při výjimkách, a to je alkoholismus, domácí násilník, otec, který se dříve o děti nezajímal, lenoch a podob. No, ale to je u rozvedených většinou právě takový muž )

keep.smiling ( 20. května 2013 08:18 )

ano, neměl je opravdu rád. Rád měl především sám sebe, sebe litoval, že je nemůže vidět kdy chce... připomnělo mi tu situaci, kdy se dvě matky hádaly o dítě před soudem, že je jejich. Moudrý soudce si nevěděl rady, komu dítě svěřit, kdo je skutečná matka a tak šalamounsky řekl, že dítě bude tedy rozpůleno. Jedna z těch žen hned řekla, že se tedy dítěte vzdává, jen aby mu nebylo ublíženo - to byla ta skutečná matka, jak rozhodl pak soudce...

blooroses ( 20. května 2013 01:49 )

Proč ty děti chtěl do vlastní péče, když je neměl rád????? Kdyby je měl rád, nikdy by jim neublížil a už vůbec by je nemohl zabít. Musel to být děsný magor a děti chtěl jenom aby se mstil bejvalce

cinderella1 ( 20. května 2013 01:05 )

Priserne! Nemam slov.

Zobrazit celou diskusi