Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (30) si nechala zvětšit prsa v Česku: Implantáty explodovaly a upadly jí bradavky

Autor: shp - 
17. května 2013
19:45

Britka Claire Rigley (30) dramaticky zhubla a její prsa zůstala povislá a nevzhledná. Rozhodla se, že podstoupí jejich chirurgické zvětšení. Jenže nechtěla ve Velké Británii na zákrok dlouho čekat a odletěla na něj do Česka. U nás jí operaci zpackali tak, že implantáty začaly prosakovat a dokonce ženě upadly bradavky.

Claire byla většinu svého dospělého života silnou baculkou. Cítila se neatraktivní, a tak se rozhodla zhubnout. A to se jí podařilo. Po dietě a cvičení zhubla matka tří dětí 28,5 kila. Postavu tak měla jako lusk, ale její prsa to odnesla. Byla povislá a nedržela tvar. Rozhodla se pro jejich plastické zvětšení, aby opět získala sebevědomí. Jenže zákrok se změnil v noční můru.

Zaplatila 141 tisíc za zpackaná prsa

Ve Velké Británii ji totiž zařadili na čekací list, což Claire špatně nesla. Chtěla nová hezká prsa co nejdříve. Lékaři jí však doporučili českého doktora v Praze, a tak se Britka rozhodla, že zákrok podstoupí u nás. V České republice zaplatila za zákrok 141 tisíc korun a výsledek vypadal jako z hororu.

V Česku tvrdili, že bude vše v pořádku

„Nemyslela jsem si, že se něco pokazí, všichni na mě byli v Česku hodní. Jenže vše se obrátilo ve zlé dva dny poté, co jsem se vrátila domů,“ řekla Claire deníku Daily Mail. „Moje prs začala prosakovat, takže jsem kontaktovala českou společnost. Řekli mi, že drény neodvádějí tekutiny, ale že to bude v pořádku,“ dodala.

Bradavky si musela nechat vytetovat

„Ale za další tři dny se mi objevila díra u bradavky. Moje máma řekla, že mi prso exploduje a že musím rychle do nemocnice,“ dodala Claire. Bradavky jí upadly a žena musela podstoupit další dvě plastiky. Nyní má nová prsa a bradavky na nich si musela nechat vytetovat.

vrabcek. ( 18. května 2013 20:08 )

bjutifl ( 18. května 2013 12:32 )

Ač žena, naprosto s tebou souhlasim. Nikdy bych do toho nešla jenom kvůli optickému vylepšení. Není nad funkční citlivá prsa i když nemaji dokonalý tvar. Poúrazový stav, rakovina, těžká vrozená asymetrie, tam se to dá chápat......, ale jinak ne.

bjutifl ( 18. května 2013 12:26 )

Nekecej, že tenhle fór je až tak starej Frčí furt

vrabcek. ( 18. května 2013 00:42 )

Tak Vam TREBA !,..VY glupe zeny ! Co tie zeny su schopne urobit pre vyzor,..to uz snad nie je mozne. Rezat si do zdraveho ziveho tela,..moze skutocne len magor.

nojasne ( 17. května 2013 23:46 )

Tak to musí bejt síla, člověk brousí ženskou a ta se najednou pod ním začne rozpadat.

Zobrazit celou diskusi