Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policisté jdou po šílenci (19), který střílel na Den matek: Je to kriminálník a feťák!

Autor: shp, ČTK - 
14. května 2013
08:14

Během průvodu ke Dni matek v americkém New Orleans spustil střelbu, při které zranil devatenáct lidí, včetně dvou malých dětí. Policie už má podezřelého, kterému je v patách! Několik svědků ho navíc označilo jako střelce. Je jím známý kriminálník a uživatel drog!

Policie v americkém New Orleans v pondělí identifikovala muže podezřelého v souvislosti se střelbou během průvodu ke Dni matek. Policisté kvůli incidentu podezírají devatenáctiletého Akeina Scotta, kterého mnoho lidí prý identifikovalo jako střelce. Mladík zůstává na útěku.

Naposledy byl dopaden v březnu

„Je na čase, aby se sám vydal,“ řekl policista Ronal Serpas. Mladík podle něj v minulosti čelil obviněním z různé trestné činnosti včetně držení omamných látek a střelné zbraně. „Naposledy byl zadržen v březnu,“ řekl Serpas. Deset mužů, sedm žen, desetiletý chlapec a stejně stará dívka byli postřeleni, když jeden či dva lidé zahájili palbu během nedělního průvodu ke Dni matek v jihoamerickém New Orleansu. Zraněné děti jsou podle policie v dobrém stavu. Stav tří dalších poraněných byl v pondělí kritický, lékaři však předpokládají, že přežijí.

Mahony666 ( 14. května 2013 08:42 )

By se hodil do naší vlády ten blbeček. Tam je to taky samý kriminálník a vyfetovaný debil.

Zobrazit celou diskusi