Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nová hvězda internetu: Žvatlající Čechofilipínec (4) zpívá Bruno Marse

Kai (4) boduje na internetu zpěvem písní od Bruna Marse
Kai (4) boduje na internetu zpěvem písní od Bruna Marse  (Autor: reprofoto youtube.com/profimedia.cz)
Autor: shp, ČTK - 
9. května 2013
19:39

Jsou mu čtyři roky, je neuvěřitelně roztomilý a žere ho celý internet. Řeč je o malém Kaiovi, chlapečkovi českofilipínského původu, který dobývá svět svým unikátním zpěvem. Jen si ho sami poslechněte.

Kai Langer, kterého producent talkshow lesbické moderátorky Ellen DeGeneres nazval zpívající senzací YouTube, se na tomto videohudebním portálu uvedl Marsovou písničkou Grenade. Tu vidělo už více než 400.000 lidí. Pak byl v březnu a znovu 8. května pozván do talkshow. Tam naposledy v klobouku po vzoru jiných popových hvězd zazpíval další Marsův singl When I Was Your Man, který stihlo zhlédnout už kolem 190.000 uživatelů. První vystoupení si nenechalo ujít kolem 9,5 milionu osob.

Nová hvězda YouTube

Provozovatel YouTube odkaz na video umístil na svůj Twitterový účet, aby mu udělal ještě větší publicitu. „Zamilovali jsme si tohoto rozkošného čtyřletého zpěváka, když zazpíval hit Bruna Marse Grenade. Je tu zpátky, a pokud jste si mysleli, že to bylo roztomilé, počkejte, až uvidíte tohle,“ lákal producent talkshow na jeho nejnovější vystoupení.

Chlapeček se setkal se svým idolem

DeGeneres také zařídila, aby se chlapeček se svým vzorem Marsem potkal na letišti, odkud mířil s rodiči zpět domů do texaského San Antonia. Mars se na Langerova videa podíval a vychutnal si také jeho živé vystoupení.

anka ( 9. května 2013 23:33 )

 ten klucina je k sezrani...

jerry ( 9. května 2013 20:47 )

Mohl by jít dělat místo Farné porotce do superstar. Nikdo by nepoznal rozdíl.

cinderella1 ( 9. května 2013 20:04 )

xxxx678 ( 9. května 2013 19:52 )

Trochu mu to ujíždí... ale jinak je suprovej...to je roztomilej prcek!!!

Zobrazit celou diskusi