Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Tragický dozvuk čarodějnic? Policie má vraha, který zastřelil zloděje

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - Slávka Červená)
Autor: psch, ČTK - 
2. května 2013
11:26

Policisté mají údajného vraha z Káraného u Prahy. V noci na středu, ve stejnou noc, kdy se pálily čarodějnice, zastřelil zloděje, který se mu vloupával do chaty. Podle všeho se oba muži dobře znali. Podezřelého obvinili z vraždy, hrozí mu 18 let.

Policie zadržela podezřelého ze zastřelení šestatřicetiletého muže v chatové oblasti Grado poblíž Káraného u Prahy. Čtyřiačtyřicetiletý muž podle policie svou oběť zastřelil po vzájemném konfliktu legálně drženou zbraní.

Vražda se stala v noci na středu 1. května. Oba muži se pravděpodobně dobře znali. Čin se podle mluvčí středočeské policie Soni Budské stal v chatě, kterou obviněný delší dobu obýval.

Příčiny konfliktu a další podrobnosti kriminalisté dál zjišťují. Policisté navrhli vzetí obviněného do vazby, o které dnes bude rozhodovat okresní soud pro Prahu-východ, dodala Budská.

Podle Budské jde o letošní osmý případ vraždy nebo pokusu o ní ve Středočeském kraji. Loni se v kraji stalo 22 vražd a kriminalisté všechny objasnili.

zadnice ( 2. května 2013 13:37 )

Správně!!!

japos22 ( 2. května 2013 12:55 )

Lepší je, když je mrtvý zloděj.

majka60 ( 2. května 2013 12:41 )

vejkyt ( 2. května 2013 12:21 )

zastřelení zloděje není vražda ale dobrý skutek!!! můj dům můj hrad!!!

sugic ( 2. května 2013 12:16 )

George Washington "host" do domu, kvér do ruky ! Nenosím zbraň proto, abych si hrál na policajta. Nosím ji proto, že v ohrožení nejspíš žádný policajt nebude poblíž. Nenosím zbraň proto, že se těším, až ji použiju. Nosím ji, abych se jednou nemusel po zbytek života nenávidět za to, že jsem nebyl připravený.

Zobrazit celou diskusi